Whirlpool PACW212HP mobiele airco

Whirlpool PACW212HP mobiele airco

Hoge temperaturen worden steeds normaler in ons land. In de zomer kan het daarom al snel te warm worden, wat ook in je woning goed merkbaar is. Toch wil je zonder al te veel zweetdruppels de werkzaamheden uit kunnen voeren en te allen tijde kunnen genieten van een koele bries. Dit kun je realiseren met een mobiele airco. De Whirlpool PACW212HP is een van deze airco’s, welke jou veel voordelen op kan leveren naast een aangename temperatuur in huis.

Whirlpool PACW212HP overzicht

Whirlpool PACW212HP mobiele aircoDe Whirlpool PACW212HP is een van de best verkochte mobiele airco systemen die zowel voor verkoeling als verwarming ingezet kan worden. Deze kent namelijk meerdere standen, waarbij je de temperatuur zelf in kunt stellen en de airco zijn werk gaat doen. Hiervoor is onder andere de 6th Sense technologie geïntegreerd. Deze past de temperatuur automatisch aan als er veranderingen in huis ontstaan. Je kunt hiermee ook energie besparen, doordat de mobiele airco automatisch uitschakelt als de gewenste temperatuur bereikt is.

De PACW212HP is een compacte mobiele airconditioner, die voornamelijk ruimtes tot 20 vierkante meter kan verkoelen. Hiervoor is een koelvermogen van 12000 BTU beschikbaar. Voeg hier de ontvochtiging aan toe en je kunt ervoor zorgen dat jouw huis altijd een goed binnenklimaat heeft. Alle standen zijn daarbij eenvoudig in te schakelen door middel van de afstandsbediening, waardoor je niet meer op hoeft te staan en jouw werkzaamheden gewoon voort kunt zetten zonder onderbrekingen.

In de doos

  • Whirlpool PACW212HP
  • Handleiding
  • Afstandsbediening
  • Afvoerslang

Bediening en onderhoud van de Whirlpool PACW212HP

De Whirlpool PACW212HP is eenvoudig te bedienen door middel van de knoppen op de mobiele airco en middels de afstandsbediening. Hierdoor ben je van alle gemakken voorzien en zorg je ervoor dat je altijd een goede stand te pakken hebt. Als je merkt dat er stof het huis in komt, is het tijd om de filter schoon te maken. Dit kun je doen door middel van een stofzuiger of de filter onder lauwwarm water te plaatsen. Daarna is het een kwestie van de filter terugplaatsen.

Voor- en nadelen van de Whirlpool PACW212HP

De voordelen van de Whirlpool mobiele airco zijn niet op een hand te tellen. Zo heb je altijd een energiezuinig apparaat in handen en kun je ervoor zorgen dat er te allen tijde een aangename temperatuur in huis te vinden is. Tijdens de warme zomermaanden hoef je ook geen moeite te doen om een nieuwe stand in te stellen, want dit doe je gewoon met de afstandsbediening. Het hoge koelvermogen maakt het daarom mogelijk om alle ruimtes in jouw woning te verkoelen.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een mobiele airconditioner die energiezuinig is en waarmee je een groot bereik hebt om de aangename temperaturen in huis te bereiken, is de Whirlpool PACW212HP een goede keuze. Dit klimaatbeheerssysteem voor thuis geeft jou namelijk alle gemakken en zorgt ervoor dat de warme zomermaanden goed door te komen zijn. Wanneer de hoge temperaturen buiten niet vol te houden zijn, heb jij geen zweetdruppels meer tijdens jouw werkzaamheden.