Whirlpool mobiele airco's

Een mobiele airco

verkoelt & ontvochtigt

Whirlpool mobiele airco’s – Kwaliteit voor een goede prijs

Whirlpool is van alle markten thuis. Naast wasmachines, vaatwassers en drogers heeft deze fabrikant namelijk ook verschillende mobiele airco’s beschikbaar in het assortiment. Wat we normaal verwachten van dit merk is bij deze airco’s ook terug te vinden: De beste kwaliteit voor een schappelijke prijs. Je betaalt namelijk ooit te veel voor de beste verkoeling tijdens de zomermaanden en hebt verschillende koelvermogens tot je beschikking. De modellen komen in verschillende soorten en maten, wat de keuze enorm maakt.

Een mobiele airco heeft als klimaatbeheersing in slaapkamer of woonkamer een eerste doel om koele lucht in de ruimte te blazen. Warme lucht wordt hierbij naar de machine toe getrokken, waarna deze afgevoerd kan worden door middel van de afvoerslang. De koele lucht die overblijft, komt uiteindelijk terug de kamer in. Whirlpool mobiele airconditionerss werken daarbij door middel van een afstandsbediening, zodat je de standen ook vanuit je luie stoel in kunt stellen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een van de knoppen in te drukken, waarna de mobiele airco zijn werk gaat doen.

Welke Whirlpool mobiele airco kopen?

Whirlpool mobiele airco (PACW29CO)Whirlpool mobiele airco’s kennen veel verschillende uitvoeringen. Hierdoor heb je een oplossing voor iedere ruimte beschikbaar. Lang niet iedere ruimte behoeft namelijk hetzelfde koelvermogen. Een van de modellen waar je naar uit kunt kijken is de PACW212HP. Dit model kan ruimtes tot 40 vierkante meter verkoelen. Hierbij heb je wel een redelijk geluid op de hoogste stand. 64 decibel kan storend zijn wanneer je wilt genieten van een goede nachtrust. Je moet hier dus wel over nadenken wanneer je deze goed verkochte mobiele airco in een bepaalde ruimte gaat plaatsen.

Ook de PACW29CO behoort tot de mogelijkheden. Deze is voornamelijk bedoeld om ruimtes tot 30 vierkante meter van frisse lucht te voorzien. Ook deze mobiele airco van Whirlpool kent hetzelfde geluidsniveau. Net als eerdergenoemde mobiele airco is deze door middel van een afstandsbediening te besturen. Zo heb je niet alleen de koelte tijdens de warme zomermaanden, maar ben je ook van alle gemakken voorzien. Je hoeft immers niet meer op te staan als je een andere stand in wilt schakelen tijdens je werkzaamheden.

Wat zijn de voor- en nadelen van Whirlpool mobiele airco’s?

Als je gaat kijken naar de voordelen van een Whirlpool mobiele airco dan kom je al snel tot de conclusie dat je een eenvoudig apparaat tot je beschikking hebt. De meegeleverde afstandsbediening zorgt hier ook voor. Net als de uitstraling van deze mobiele airco’s is de afstandsbediening op dezelfde manier ingericht. De eenvoud is overal terug te vinden en dat maakt deze airco voor vrijwel ieder huishouden een goede oplossing met alle gevolgen van dien.

Een mobiele airconditioner is geschikt voor veel verschillende ruimtes. Doordat ieder model zijn eigen specificaties heeft, bepaal je zelf hoeveel kracht je in huis haalt. Hierdoor kan het wel zijn dat je een verkeerde aankoop doet als je hier niet op gaat letten. Een airco die voornamelijk voor de kleinere ruimtes geschikt is, zal namelijk niet tot zijn recht komen in een grotere ruimte. Daarbij is Whirlpool ook niet altijd geschikt voor de slaapkamer. Het volume van de airco kan namelijk storend zijn tijdens de nachtrust. Je kunt daarom de slaapkamer beter verkoelen voordat je gaat slapen dan tijdens het slapen.

Hoe werkt een Whirlpool mobiele airco?

Een dure of goedkope mobiele airco van Whirlpool werkt op een eenvoudige manier. Je hebt een compleet pakket tot je beschikking bij de aankoop. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de afvoerslang, die uit het raam of de deur gehangen moet worden om de warme lucht naar buiten te kunnen leiden. Ook moet je de stekker in het stopcontact steken. Daarna is het alleen nog een kwestie van een van de standen kiezen om de ruimte te gaan verkoelen. Daarbij kun je ook de luchtvochtigheid regelen, zodat het binnenklimaat verbetert. Zodra het gehele huis volledig verkoeld is, kun je de airconditioner weer opbergen in de kast. Zo staat deze niet in de weg op de momenten dat je hem niet nodig hebt.

Speciale functies van een Whirlpool mobiele airco

De mobiele airco van Whirlpool kent een speciale 6th Sense technologie. Dit is een sensor die de temperatuur en ventilatiesnelheid automatisch aanpast. Hierdoor heb je een energiebesparing te pakken en ook voldoende comfort. Daarnaast heb je een Around U-functie. Deze functie zorgt ervoor dat je een optimale temperatuur behaalt in een cirkel van 7 meter. De afstandsbediening stuurt hiervoor iedere 10 minuten een signaal naar de airco, zodat de temperatuur weer geregeld kan worden. Als de temperatuur iets onder de gewenste hoogte daalt, wordt deze automatisch bijgesteld.

Whirlpool mobiele airconditioning

  • Altijd van alle gemakken voorzien
  • Geluidsniveau van 64 decibel
  • Verschillende modellen voor andere oppervlakten