Volnado Energy Smart 6303DC vloerventilator

Volnado Energy Smart 6303DC vloerventilator

Warmte is verleden tijd met een goede ventilator in huis. Deze vloer ventilator zorgt namelijk altijd voor de juiste koelte langs jouw lichaam met een fris windje. De Volnado Energy Smart 6303DC is hier een goed voorbeeld van. Deze ventilator biedt namelijk meer dan alleen de koele wind, maar geeft jou ook altijd alle gemakken. De zweetdruppels die langs jouw lichaam naar beneden lopen zijn vanaf nu verleden tijd en je kunt jouw werkzaamheden weer uitvoeren zonder hiervoor veel verkoeling op te hoeven zoeken gedurende de dag.

Volnado Energy Smart 6303DC overzicht

Vornado Energy Smart 6303DC vloerventilator

De Vornado Energy Smart 6303DC is een vloerventilator die tot 26 meter afstand de wind kan verplaatsen. Zo krijg je altijd een koele lucht door de gehele ruimte, zonder dat je hiervoor de ramen en deuren open hoeft te zetten. Hiervoor hoef je alleen maar de afstandsbediening te gebruiken. Je hoeft jouw werkzaamheden dus niet meer aan de kant te schuiven, maar drukt gewoon een van de knoppen in. Hiervoor heb je zelfs 99 snelheden op staan, waardoor je altijd de goede windkracht in de buurt kunt krijgen. Het geeft hierdoor altijd veel gemakken en de aangename temperaturen komen terug in de ruimte waar je jezelf op dat moment bevindt.

In de doos

  • Volnado Energy Smart 6303DC
  • Handleiding
  • Afstandsbediening

Bediening en onderhoud van de Volnado Energy Smart 6303DC

De Volnado Energy Smart 6303DC is een grondventilator die je via een afstandsbediening kunt besturen. Aan- en uitzetten, de timer instellen en zelfs een van de 99 snelheden uitzoeken gebeurt dus met slechts enkele drukken op de knoppen. Handig wanneer je het apparaat aan de andere kant van de ruimte hebt staan. Het klimaatbeheersingssysteem is daarbij ook eenvoudig schoon te houden. Het rooster is namelijk te verwijderen, waardoor je de bladen schoon kunt maken met een doekje en het gehele apparaat stofvrij kunt houden. Dit scheelt jou ook weer stof in huis en het apparaat gaat vele malen beter werken.

Voor- en nadelen van de Volnado Energy Smart 6303DC

Het model kent verschillende voordelen. De eerste is de afstandsbediening, waarmee je alle instellingen kunt regelen. Hierdoor heb je altijd de verkoeling in huis die je nodig hebt om door te kunnen werken, zonder dat je hier nog veel voor hoeft te doen. Deze ventilator doet immers het werk voor jou, terwijl jij op de bank zit, jouw werkzaamheden uitvoert of zelfs aan het slapen bent. De verplaatsing van de lucht kan hierdoor zelfs in de late avonduren gebeuren, zodat jij een goede nachtrust hebt.

Conclusie

De Volnado Energy Smart 6303DC is een goede ventilator voor de middelgrote ruimtes. Hij is eenvoudig ergens te plaatsen, waardoor deze niet in de weg zal staan. Daarbij ben je altijd van alle gemakken voorzien en heb je zoveel keuzes in snelheden dat je altijd de juiste windkracht hebt tijdens de warme zomermaanden. Voor het geld hoef je het ook niet meer te laten. De lage prijzen maken deze ventilator namelijk aantrekkelijk voor ieder budget en daarbij heb je direct een goed hulpmiddel voor in iedere ruimte. Je verplaatst hem gemakkelijk in het rond, wat weer extra voordelen biedt.