Viking Choice Berdsen BR-72W luchtontvochtiger

Viking Choice Berdsen BR-72W luchtontvochtiger

Viking Choice kennen de meeste mensen niet qua naam. Toch biedt deze producent altijd hoogwaardige kwaliteit producten aan om een beter binnenklimaat te realiseren. De producten kennen een relatief lage prijs, waarbij ook voornamelijk de eenvoud van het apparaat wordt meegenomen. Een luchtontvochtiger zonder al te veel ingewikkelde functies vind je daarom bij deze fabrikant. Zo kun je onder andere gaan kijken naar de Berdsen BR-72W luchtontvochtiger. Deze ontvochtiger kan de optimale luchtvochtigheid binnen een handomdraai voor jou realiseren, zodat je er alleen nog maar voordelen aan kunt behalen.

Viking Choice Berdsen BR-72WViking Choice Berdsen BR-72W luchtontvochtiger

De Viking Choice Berdsen BR-72W is een luchtontvochtiger die niet alleen vocht uit de woning weghaalt, maar daarbij ook gelijk stof, bacteriën en vieze geurtjes aanpakt. Je krijgt hierdoor niet alleen een minder klam gevoel, maar doet direct wat aan jouw gezondheid. Allergieën krijgen geen kans meer en je hoeft het apparaat hiervoor alleen maar in de juiste ruimte te zetten. Door het compacte formaat en het lichte gewicht is dit ook geen probleem meer. Tevens draag je jouw steentje bij aan het milieu, doordat er geen uitstoot plaat vindt. Het enige wat je nog kunt doen is genieten van je klimaatbeheersingssysteem.

In de doos

  • Viking Choice Berdsen BR-72W
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Viking Choice Berdsen BR-72W

De Viking Choice Berdsen BR-72W is eenvoudig te bedienen, doordat er niet veel instellingen geplaatst hoeven te worden. Je hoeft hem namelijk alleen maar op de gewenste plaats in huis te zetten, waarna je de stekker in het stopcontact steekt en de luchtontvochtiger aanzet. De lucht ontvochtiger gaat dan direct voor jou aan de slag. Het vocht wordt daarbij opgevangen in het waterreservoir. Doordat dit reservoir vrij klein is, is het van belang dat je hem om de zoveel dagen leeggiet. De ontvochtiger geeft jou aan wanneer dit moet gebeuren, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Voor- en nadelen van de Viking Choice Berdsen BR-72W

De Viking Choice Berdsen BR-72W is een van de stilste apparaten die je maar kunt vinden. Met een geluidsniveau van 30 decibel ga je niet horen dat deze aanstaat. Dit kan er echter wel toe leiden dat je vergeet om hem aan het einde van de dag uit te zetten. Echter ben je gedurende de dag niet alleen verzekerd van minder vocht in huis, maar ook minder bacteriën en nare geurtjes. Je hebt hierdoor altijd een totaalpakket te pakken, waarna je kunt gaan genieten. Jouw gezondheid gaat in een keer een stuk beter worden, zonder dat je hier veel voor hoeft te doen.

Conclusie

Als je een voordelige luchtontvochtiger in handen wilt krijgen waar je voornamelijk het hoognodige mee kan, dan is de Viking Choice Berdsen BR-72W de geschikte keuze. Deze luchtontvochtiger haalt zonder extra instellingen het vocht, stofdeeltjes en bacteriën uit de lucht, waardoor je weer vrij kunt gaan ademen. Tevens hoef je je geen zorgen meer te maken over nare geurtjes in huis. Deze worden direct aangepakt zodra het apparaat begint te werken. Dit model is daarom het geld meer dan waard en je kunt jarenlang gaan genieten van jouw aankoop.