Trust XStream Breeze 20401 usb ventilator

Trust XStream Breeze 20401 ventilator

De Trust XStream Breeze 20401 kan jou helpen tijdens de warme zomermaanden om te genieten van koelte. Terwijl de temperaturen buiten hoog oplopen, kun je binnen genieten van een zachte bries die je zelf ingesteld hebt. Jouw werkplek wordt hierdoor weer aangenaam en je bent wellicht nog eerder klaar met de werkzaamheden dan jouw collega’s. De ventilator geeft jou de mogelijkheid om zonder zweetplekken de zomer door te komen, waarbij je nooit te veel betaalt. Deze betaalbare ventilator past namelijk binnen ieder budget. Niemand hoeft daarom meer zonder verkoeling te zitten in de zomer.

Trust XStream Breeze 20401

Trust XStream Breeze 20401 usb ventilatorDe Trust XStream Breeze 20401 is een toestel welke eenvoudig op de werkplek geïnstalleerd kan worden. Zo heb je tijdens het harde werken altijd verkoeling op jouw gezicht. De ventilator is eenvoudig met de USB-kabel aan jouw laptop of computer te koppelen, waardoor deze direct van stroom voorzien is. De lange kabel zorgt er daarbij voor dat deze nooit in de weg zal staan. Je kunt hem dus gerust verder van je af zetten, zonder dat hiervoor een zuchtje wind hoeft te missen. Het klimaatsysteem maakt het daarom mogelijk om jouw werkzaamheden af te ronden zonder te bezwijken aan de hoge temperaturen buiten of op kantoor.

In de doos

  • Trust XStream Breeze 20401
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Trust XStream Breeze 20401

De Trust XStream Breeze 20401 kent een eenvoudige bediening, doordat er weinig poespas te vinden is. De ventilator is namelijk eenvoudig met de USB-kabel aan jouw laptop of desktop te bevestigen, waarna deze het gelijk gaat doen. Je hoeft geen knoppen in te drukken en kunt voor de rest ook niets meer in te stellen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de ventilator op de juiste plaats neerzetten, zodat je de wind ook daadwerkelijk gaat voelen. Je kunt hierdoor altijd van alle gemakken voorzien zijn en hebt er ook geen onderhoud aan. Even een stofdoek er overheen halen is voldoende om de stof niet om je oren te hebben vliegen. Voor meer onderhoud tips bekijk je onze ventilator FAQ.

Voor- en nadelen van de Trust XStream Breeze 20401

De Trust XStream Breeze 20401 is een ventilator die jou van veel voordelen kan voorzien. Zo is de ventilator compact en weegt bijna niets. Dit maakt het mogelijk om hem overal met je mee te nemen en op de juiste plaats te zetten. Even verschuiven is hierdoor ook makkelijk. Daarbij hoef je ook niet bang te zijn dat je in de knoop komt te zitten met de kabel. Met ruim 1,2 meter kun je hem namelijk vrij ver weg zetten, terwijl de USB-kabel er gewoon in blijft zitten en de frisse wind nog altijd in je gezicht blaast. Hij kan daarbij ook tegen een stootje door de stevige behuizing. Je moet er alleen rekening mee houden dat het toestel niet in hoogte verstelbaar is, waardoor je zelf moet zorgen dat de juiste hoogte bereikt wordt.

Conclusie

Als je van veel eenvoud wilt genieten en daarbij ook niet al te veel knoppen hoeft in te drukken, dan is de Trust XStream Breeze 20401 de beste ventilator. Je hoeft hem immers alleen van stroom te voorzien om de wind jouw kant op te krijgen en er zijn geen knoppen op te vinden. Zodra de stroom het apparaat bereikt, heb je direct een goede windkracht te pakken. De ventilator is overal te plaatsen en ook weer eenvoudig ergens anders neer te zetten of te verschuiven. Als je er een zoekt voor op jouw werkplek, dan kun je dus het beste voor deze ventilator gaan. Je hebt een goedkope oplossing tot jouw beschikking en de warme temperaturen zijn weer te trotseren.