Trotec TTK 75 E luchtontvochtiger

Trotec TTK 75 E luchtontvochtiger

Vocht. We hebben er allemaal wel eens mee te maken in huis. In veel gevallen is het met de juiste ventilatie op te lossen, maar het kan ook zijn dat het al in de muren, vloeren en meubelstukken getrokken is. Hierdoor heb je binnen een korte tijd veel problemen. Denk daarbij aan schimmelvorming en het wegrotten van de meubelstukken. Hierdoor heb je al snel een grotere kostenpost in de toekomst. Het is dan van belang dat je een Trotec TTK 75 E luchtontvochtiger aanschaft. Deze kan binnen een korte tijd jouw ruimte hebben ontvochtigd en voorziet jou van alleen maar voordelen.

Trotec TTK 75 ETrotec TTK 75 E luchtontvochtiger

De Trotec TTK 75 E is een luchtontvochtiger waar je tot maximaal 20 liter per dag mee kunt onttrekken aan de woning. Door het compacte formaat kun je hem overal neerzetten waar je maar wilt, waardoor je zelf bepaalt waar je geen vocht meer wilt hebben. Hiervoor heeft de luchtontvochtiger een automatische hygrostaat. Je stelt hiermee zelf de gewenste luchtvochtigheid in, zodat het apparaat aan de slag gaat. Daarna is het alleen nog bekijken of het waterreservoir vol is en kun je gaan genieten van het beste binnenklimaat dat je jezelf maar kunt wensen. Met deze Trotec ben je echt van alle gemakken voorzien.

In de doos

  • Trotec TTK 75 E
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Trotec TTK 75 E

Deze luchtontvochtiger van Trotec is eenvoudig in gebruik. Je hoeft hiervoor alleen maar de instellingen te plaatsen, waardoor je binnen een korte tijd alles automatisch laat verlopen. Je moet alleen opletten als het waarschuwingslampje gaat branden. Het is dan namelijk tijd om het waterreservoir te legen. Ook kun je de luchtfilter uitwassen, zodat er geen stof meer mee terug de ruimte in geblazen wordt. Wanneer je dit onderhoud bijhoudt, zorg je ervoor dat er altijd een goed eindresultaat bereikt kan worden. Binnen een korte tijd heb je een goed binnenklimaat.

Voor- en nadelen van de Trotec TTK 75 E

De voordelen van het klimatiseringssysteem hebben voornamelijk met de functies van het apparaat te maken. Niet alleen werkt de luchtontvochtiger namelijk geheel automatisch, ook ben je verzekerd van een veilig apparaat. Je kunt hem op vrijwel iedere plaats in huis zetten, zonder dat hier ook maar enige problemen kunnen ontstaan. Tevens schakelt het apparaat uit wanneer de capaciteit van het waterreservoir is bereikt. Deze kan dus niet overstromen. Je moet er wel rekening mee houden dat je de ontvochtiger zelf uitzet. Er is namelijk geen timer op aanwezig. Zo voorkom je een hoge energierekening.

Conclusie

De Trotec TTK 75 E is een goede luchtontvochtiger die doet wat het belooft. Je hoeft hiervoor alleen maar de instellingen te plaatsen, waarna er altijd een goed binnenklimaat wordt gerealiseerd. Niet alleen wordt het vocht aan de ruimte onttrokken, ook wordt de lucht gereinigd. De stoffige lucht gaat de luchtontvochtiger in en alleen de schone droge lucht zal weer teruggestuurd worden naar de ruimte. Met slechts een investering kun je daarom veel resultaten behalen, waarna het jarenlang genieten is van jouw aankoop.