Trotec TTK 51 E luchtontvochtiger

Trotec TTK 51 E luchtontvochtiger

Kleine ruimtes. Ondanks dat er vaak weinig in staat, kan er toch veel vocht aanwezig zijn. Zeker wanneer je jouw kleding hier te drogen hangt. De vochtproblemen stapelen zich op en voordat je het weet heb je een flinke kostenpost om alles weer in de goede staat te krijgen. Je moet dit zien te voorkomen door een goede investering te maken. Een van de mogelijkheden die je hiervoor hebt, is de Trotec TTK 51 E luchtontvochtiger. Dit klimaatsysteem voor thuis kan in een korte tijd een grote hoeveelheid vocht aan de lucht onttrekken, waardoor de droge lucht voor een beter binnenklimaat kan gaan zorgen. Ontdek de mogelijkheden daarom nu voor jezelf en begin met de aanschaf.

Trotec TTK 51 ETROTEC TTK 51 E luchtontvochtiger

De Trotec TTK 51 E is een compacte maar efficiënte luchtontvochtiger. Met een ontvochtigingscapaciteit van 16 liter per dag kun je deze ontvochtiger in veel ruimtes in de woning tot zijn recht komen. Hiervoor worden alle voordelen van luchtontvochtigers teruggebracht tot een klein apparaat. Hij is eenvoudig te verplaatsen, heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en geeft jou altijd een goed binnenklimaat. Wanneer je een Trotec aangeschaft hebt, kun je vanaf het eerste moment al gaan genieten. Jouw woning is binnen de kortste tijd weer vochtvrij en je gaat het gelijk merken aan jouw gezondheid.

In de doos

  • Trotec TTK 51 E
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Trotec TTK 51 E

Je zou de Trotec ontvochtiger met een druk op de knop kunnen bedienen. Je hebt dan te maken met de standaard instellingen van de lucht ontvochtiger. Wanneer je alles naar wens wilt hebben moet je echter wel wat meer instellingen plaatsen. Dit doe je door middel van het display, waar je de gewenste luchtvochtigheid en de verschillende standen aan kunt geven. Het apparaat gaat daarna voor jou aan de slag en stopt pas wanneer de luchtvochtigheid terug is gebracht naar de juiste waarde. Jij hoeft dan alleen nog het waterreservoir te legen. Zorg er ook voor dat de stoffilter goed wordt schoongemaakt voor het beste eindresultaat.

Voor- en nadelen van de Trotec TTK 51 E

De Trotec TTK 51 E geeft jou veel voordelen. Zo is deze in tegenstelling tot veel andere luchtontvochtigers geschikt voor de iets grotere ruimtes. Je kunt tot wel 31 vierkante meter ontvochtigen door alleen maar de gewenste instellingen aan te geven bij het apparaat. Tevens is deze voorzien van de beste veiligheidsfuncties. Bij omvallen of oververhitting zal het apparaat namelijk direct uitschakelen. Dit maakt de luchtontvochtiger ook geschikt voor woningen waar kinderen en huisdieren rondrennen. Vergeet daarbij ook niet de aansluiten op een afvoer, waardoor je een constante droging hebt.

Conclusie

Als je van alle gemakken voorzien wilt zijn zonder een grote uitgave te hoeven doen, dan is de Trotec TTK 51 E de perfecte keuze en misschien wel de beste ontvochtiger voor jou. Het apparaat is helemaal naar wens in te stellen, waarna je er geen omkijken meer naar hebt. Voornamelijk in woningen waar de luchtvochtigheid gemiddeld is, kun je er voor een langere tijd geen onderhoud aan hoeven te plegen. Wanneer je de investering hebt gemaakt, ben je verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding en hoef je voor een lange tijd geen nieuwe aankoop meer te doen. Met Trotec ben je daarom altijd goed uit.