Trotec TTK 50 E luchtontvochtiger

Trotec TTK 50 E luchtontvochtiger

Ben je het vocht en de klamheid in huis zat? Dan biedt de Trotec TTK 50 E luchtontvochtiger mogelijkheden. Dit klimaatsysteem voor in huis is speciaal gemaakt voor de gemiddelde oppervlakten, waardoor jouw woonkamer altijd van een goed binnenklimaat is voorzien. De eenvoud waarmee het apparaat te bedienen is zorgt ervoor dat je nooit meer een ander apparaat in huis wilt hebben. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het doen van een investering. Je moet dan wel precies weten waar je aan toe bent en van welke gemakken je bent voorzien.

Trotec TTK 50 E overzichtTrotec TTK 50 E luchtontvochtiger

De Trotec TTK 50 E is een luchtontvochtiger die 16 liter vocht per dag uit de woning kan halen. Hiervoor hoef je hem alleen maar door middel van de handgrepen en wielen naar de juiste plek te brengen. De hygrostaat laat jou precies zien wat de luchtvochtigheid in de woning is, zodat je de instellingen hierop aan kunt passen. Tevens is het apparaat voorzien van een waarschuwingslampje, welke jou aangeeft wanneer het waterreservoir vol is. Uiteindelijk zal jouw huis weer de juiste luchtvochtigheid hebben en kan zelfs het stof uit de lucht laten verdwijnen.

In de doos

  • Trotec TTK 50 E
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Trotec TTK 50 E

Als je gaat kijken naar de bediening van de Trotec lucht ontvochtiger, dan ga je merken dat je hier weinig moeite voor hoeft te doen. Je kunt de lucht ontvochtiger namelijk gewoon op de juiste plaats zetten en de stekker in het stopcontact zetten. Voor de rest hoef je er niet meer naar om te kijken totdat het waterreservoir vol is. Het apparaat schakelt dan vanzelf uit en er gaat een waarschuwingslampje branden. Zodra dit gebeurt, moet je het reservoir verwijderen en het water eruit gieten. Ook kun je dan gelijk het stoffilter schoonmaken, zodat de dierenharen weer aangetrokken kunnen worden.

Voor- en nadelen van de Trotec TTK 50 E

De Trotec TTK 50 E is verder een vrij stil apparaat een een van de beste ontvochtigers van dit moment. Met een geluidsniveau van 40 decibel zul je deze nooit gaan horen, waardoor deze in iedere ruimte in huis geplaatst kan worden. Je kunt jouw werkzaamheden ongestoord voortzetten, terwijl er een beter binnenklimaat gerealiseerd wordt. In tegenstelling tot veel andere apparaten kun je deze gewoon in de woonkamer zetten. Doordat deze tot ruimtes van 31 vierkante meter kan ontvochtigen, ben je van alle gemakken voorzien. Een nadeel hieraan is dat de luchtontvochtiger ook wat groter is. Je moet er daarom wel ruimte voor vrij kunnen maken.

Conclusie

Als je jouw woonkamer of andere grote ruimtes in de woning wilt ontvochtigen, dan is de Trotec TTK 50 E luchtontvochtiger een goede oplossing. Deze lucht ontvochtiger laat jou altijd van een lagere luchtvochtigheid genieten, zonder dat je hiervoor de ramen en deuren continu tegen elkaar open moet zetten. Je hebt hierdoor altijd een vochtvrij huis, waardoor schimmels ook geen kans krijgen. Voeg hier de goede stoffilter aan toe en je hoeft nooit meer een ander apparaat in huis te halen voor hetzelfde resultaat.