Trotec TTK 24 E DS luchtontvochtiger

Trotec TTK 24 E DS luchtontvochtiger

Kleinere ruimtes zijn soms heel lastig te ventileren. Zeker als de ramen ook nog klein zijn, stapelt het vocht al snel op. De problemen die hierdoor kunnen ontstaan, zorgen vaak voor een hoge kostenpost. Je moet daarom op zoek gaan naar een apparaat dat jou kan helpen om de kans op deze problemen aanzienlijk te verkleinen. Een van de opties die je hebt, is een Trotec TTK 24 E DS. Deze lucht ontvochtiger haalt het vocht uit de ruimte weg, waarna je alleen nog maar een goed binnenklimaat overhoudt. Het is daarom goed om te zien wat deze ontvochtiger jou te bieden heeft.

Trotec TTK 24 E DSTrotec TTK 24 E DS luchtontvochtiger

Wil je een luchtontvochtiger kopen voor het creëren van een betere klimaatbeheersing in huis? De Trotec TTK 24 E DS heeft een ontvochtigingscapaciteit van 10 liter per dag. Dit maakt het mogelijk om de kleinere ruimtes in jouw woning te voorzien van een goed binnenklimaat. Het vocht wordt aan de lucht onttrokken en omgewisseld voor droge lucht. Tevens worden stofdeeltjes opgevangen in een filter, zodat jouw allergieën ook geen kans meer krijgen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen het apparaat in de juiste ruimte te plaatsen. Hiervoor zitten handgrepen op het apparaat, zodat je niet moeilijk hoeft te doen met tillen. Je bent met deze luchtontvochtiger daarom altijd van alle gemakken voorzien.

In de doos

  • Trotec TTK 24 E DS
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Trotec TTK 24 E DS

Als je de Trotec TTK 24 E DS wilt bedienen hoef je alleen maar de knoppen te gebruiken. Hier kun je direct alle instellingen vinden, zoals de defrost-, overloopbeschermingsfunctie en de automatische uitschakeling. Je bepaalt daarom altijd zelf welke opties er gebruikt worden van het apparaat. Wanneer het waterreservoir vol is, schakelt de lucht ontvochtiger direct uit. Hiermee voorkom je dat er water op de grond komt te liggen. Wanneer je liever met de afvoerslang werkt, kun je deze koppelen. Het water gaat dan direct naar de riolering, zodat je er helemaal geen omkijken meer naar hebt.

Voor- en nadelen van de Trotec TTK 24 E DS

De Trotec luchtontvochtiger kent voldoende functies om jou van alle gemakken te kunnen voorzien. Het waarschuwingslampje geeft precies aan wanneer het waterreservoir vol is, zodat je actie kunt ondernemen. Door het compacte formaat in combinatie met een automatische uitschakeling en defrostfunctie kun je hem zelfs in de verwarmde kelderruimtes plaatsen. Door het gehele huis zal het vocht verdwijnen, waardoor je niets meer te maken hebt met de problemen die vocht met zich mee zou kunnen brengen. Het enige wat er nog ontbreekt om het je nog makkelijker te maken is de timer. Echter hoeft dit nooit storend te zijn.

Conclusie

De Trotec TTK 24 E DS luchtontvochtiger is een eenvoudig apparaat. Je kunt hem letterlijk overal in huis plaatsen, zolang er maar geen hele lage temperaturen zijn. Wanneer je de afvoerslang aansluit, kun je voor een constante ontvochtiging zorgen. Houd er wel rekening mee dat er een aardig prijskaartje aan het apparaat hangt. Maar wanneer je de investering eenmaal hebt gemaakt, hoef je niet bang meer te zijn dat er binnen een korte tijd een nieuwe aangeschaft hoeft te worden.