Trotec TTK 175 S bouwdroger

Trotec TTK 175 S bouwdroger

Vocht in de muren of de vloer leidt vaak tot onnodig veel schade. Wanneer je net begonnen bent aan de bouw kan het er zelfs toe leiden dat het proces vele malen langer gaat duren en er zelfs schimmels voor gaan komen. Om er op een goede manier voor te kunnen zorgen dat het vocht verdwijnt en de muren niet gaan scheuren kun je overgaan tot de aanschaf van een Trotec TTK 175 S bouwdroger. Deze bouwkachel haalt binnen een korte tijd het vocht uit de lucht en geeft jou de gelegenheid om sneller met het stucwerk te beginnen. De nieuwbouwwoningen kunnen in een korte tijd verkocht worden.

Trotec TTK 175 S overzichtTrotec TTK 175 S bouwdroger

Een Trotec TTK175 S bouwkachel behoedt jou voor een flinke kostenpost in de toekomst. Met een maximale ontvochtigingscapaciteit van 50 liter per dag kun je ervoor zorgen dat de muren namelijk niet gaan scheuren. Tevens krijgen de schimmels geen kans om verder te ontwikkelen. Doordat je hem in zijn geheel uit zou kunnen bouwen tot een uitgebreider apparaat zorg je ervoor dat het je aan niets meer ontbreekt en je de verschillende bouwprocessen naar behoren af kunt ronden. Het enige wat je hier nog voor hoeft te doen is de bouwdroger aan te sluiten.

In de doos

  • Trotec TTK 175 S
  • Handleiding
  • Afvoerslang

Bediening en onderhoud van de Trotec TTK 175 S

Deze Trotec bouwdroger is een klimatiseringsysteem waarbij je alle instellingen kunt plaatsen en jezelf van alle gemakken kunt voorzien. Zo kun je bijvoorbeeld de hygrostaat geheel naar wens instellen, waardoor de luchtvochtigheid goed kan worden geregeld. Daarna is het een kwestie van alle zaken in de gaten houden. Je merkt vanzelf wanneer de luchtvochtigheid naar beneden is gegaan en hoeveel uur hiervoor nodig is geweest. De ingebouwde bedrijfsurenteller zorgt hiervoor. Het enige waar jij je nog druk om hoeft te maken is de het leegmaken van het waterreservoir.

Voor- en nadelen van de Trotec TTK 175 S

De Trotec TTK 175 S bouwdroger is een industrieel apparaat die niet alleen op zichzelf te gebruiken is, maar ook op elkaar gestapeld kan worden. Zo kun je met meerdere bouwdrogers tegelijkertijd aan de slag gaan. Op deze manier bereik je een nog sneller resultaat. Tevens heb je de bedrijfsurenteller die ervoor kan zorgen dat je precies weet hoeveel uur er nodig is om het resultaat te bereiken. Zo heb je een gebruiksvriendelijk apparaat te pakken, waar je vrijwel geen omkijken meer naar hebt. Door deze nog verder uit te breiden heb je zelfs nog meer gemakken en ga je geen spijt krijgen van de aankoop.

Conclusie

Dit apparaat kan jou behoeden voor de grootste kostenposten in de toekomst. Niet alleen ga je dit merken aan het vocht dat uit de ruimte verdwenen is. Ook weet je precies hoeveel uur er nodig is en kun je hierop inspelen. Wanneer de vochtproblemen verholpen zijn, heb je geen kans meer op schimmels en kun je tevens genieten van een versneld bouwproces. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is het afmaken van de bouw door het juiste stucwerk en het schilderen van de muren.