Trotec TRH 26 E olieradiator

Trotec TRH 26 E olieradiator

Warmte is een van de belangrijkste zaken om te hebben in jouw woning. Je wilt immers niet dat het veel te koud is in de wintermaanden. Echter kan een centrale verwarming jou al snel hoog in de kosten jagen, waardoor je naar een andere oplossing moet gaan kijken. De Trotec TRH 26 E olieradiator kan jou daarbij helpen. Binnen een korte tijd heb je jouw ruimte verwarmd, waardoor niet het gehele huis van dezelfde temperatuur hoeft te worden voorzien. Dit maakt het voor jou ook gelijk energiezuinig. Het is daarom goed om te bekijken wat de mogelijkheden van dit klimaatsysteem zijn.

Trotec TRH 26 E olieradiatorTrotec TRH 26 E olieradiator

De Trotec TRH 26 E mobiele verwarming is een olieradiator die door middel van een afstandsbediening bediend kan gaan worden. De mobiele verwarming kan voor een geleidelijke verwarming van iedere ruimte realiseren. Hiervoor zijn drie verschillende standen terug te vinden, waardoor de ruimte binnen acht minuten op de juiste temperatuur kan zijn. Houd er dan wel rekening mee dat deze alleen geschikt is voor ruimtes tot 30 vierkante meter. Echter heb je dan altijd comfort, doordat deze bijverwarming een ruimte tot 35 graden kan verwarmen. Ook wordt stof direct opgevangen, zodat mensen met allergieën ook nergens meer last van gaan hebben.

In de doos

  • Trotec TRH 26 E
  • Handleiding
  • Afstandsbediening

Bediening en onderhoud van de Trotec TRH 26 E

De bediening en onderhoud van de verwarmer is eenvoudig. Je kunt de mobiele radiator namelijk gewoon in de gewenste ruimte plaatsen en de stekker in het stopcontact plaatsen. Zo zou je deze zelfs in een tuinhuisje of garage kunnen plaatsen. Daarna is het alleen nog een kwestie van de instellingen plaatsen door middel van het scherm of de afstandsbediening, waardoor je de juiste temperatuur kunt krijgen. Houdt er dan wel rekening mee dat de stoffilter eens in de zoveel tijd schoongemaakt moet worden.

Voor- en nadelen van de Trotec radiator

Als je gaat kijken naar de voor- en nadelen van deze olieradiator dan heb je drie verschillende warmtestanden tot jouw beschikking. Afhankelijk van de stand die je kiest, is jouw ruimte snel verwarmd of juist geleidelijker. De warmte-opslag blijft nog een lange tijd warm, waardoor de ruimte niet direct weer koud is. De vochtbeschermingsfunctie zorgt er tevens voor dat deze in een koude kamer zijn werk kan blijven doen. Het nadeel kan de oppervlakte zijn die verwarmd kan worden. De grootste ruimtes, zoals bijvoorbeeld een kantoorpand, blijven nog een lange tijd koud.

Conclusie

De Trotec TRH 26 E olieradiator kan een goede oplossing zijn voor jouw woning. Zonder centrale verwarming geniet je toch van de warmte om je heen, zodat je jouw werkzaamheden kunt hervatten. Hierdoor hoeft niet direct het gehele huis opgewarmd te worden. De ruimte waarin de mobiele verwarmer geplaatst wordt, is binnen enkele minuten volledig opgewarmd, zodat je de verwarming weer uit kunt zetten. Daarna blijft deze nog voor een langere tijd nagloeien en is het voor jou alleen nog maar genieten van de warme lucht in huis. Wil je graag klimaatbeheersing in huis waarmee je ook kunt koelen en ontvochtigen? Kijk dan eens bij de Trotec aircoolers, Trotec mobiele airco systemen of Trotec luchtontvochtigers.