Trotec Peltier TTP 5 E luchtontvochtiger

Trotec Peltier TTP 5 E luchtontvochtiger

De luchtvochtigheid wil je in huis het liefst zo laag mogelijk houden. Het kan er immers klam door aan gaan voelen, wat ook jouw gezondheid vaak niet ten goede komt. Een lucht ontvochtiger zorgt er daarom altijd voor dat de luchtvochtigheid naar beneden gaat en je weer vrijer kunt ademen. Daarbij wordt ook een deel van het stof opgevangen, wat altijd een goed binnenklimaat gaat geven. Na de aanschaf van een Trotec Peltier TTP 5 E luchtontvochtiger ga je merken dat jouw huis weer leefbaar is en je in iedere ruimte kunt gaan genieten van de schone geur.

Trotec Peltier TTP 5 E overzichtTrotec Peltier TTP 5 E luchtontvochtiger

De Trotec Peltier TTP 5 E is een van de beste luchtontvochtigers van dit moment. Een model wat voornamelijk bedoeld is voor de kleine ruimtes. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een innovatieve droogtechnologie, waarmee het apparaat zich aanpast aan iedere situatie. Door het kleine formaat kun je hem eenvoudig in de kast zetten, zodat ook de kledingstukken droog blijven. Je voorkomt hiermee een hoop vochtproblemen en schimmelvorming. Het bijkomende voordeel is dat er ook gelijk dierenharen en stof worden aangezogen, waardoor het apparaat ook goed in een woning met allergieën geplaatst kan worden en er een goed binnenklimaat gerealiseerd wordt in iedere ruimte.

In de doos

  • Trotec Peltier TTP 5 E
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Trotec Peltier TTP 5 E

Iedereen kan met de Trotec Peltier TTP 5 E overweg. Je hoeft de luchtontvochtiger namelijk alleen maar op de juiste plaats te plaatsen, de stekker op het stroomnet aan te schakelen en er niet meer naar om te kijken. Daarna is het een kwestie van wachten tot het waterreservoir vol is. Dit wordt aangegeven door middel van een LED-lampje, waarna de lucht ontvochtiger zichzelf uitschakelt. Het schoonmaken van een luchtontvochtiger is niet zo moeilijk. Je kunt het reservoir er dan uit halen om leeg te maken en zodra deze er weer in zit, gaat het apparaat weer verder met het ontvochtigen van de ruimte. Vergeet dan ook niet om de stoffilter mee te pakken zodat het stof weer aangezogen kan worden.

Voor- en nadelen van de Trotec Peltier TTP 5 E

Wil je deze luchtontvochtiger kopen, dan krijg je met de Trotec Peltier TTP 5 E verschillende voordelen. Je hebt namelijk een hoge flexibiliteit en een innovatieve droogtechniek tot jouw beschikking. Hierdoor kun je deze in iedere kleine ruimte plaatsen om te ontvochtigen. Daarbij wordt niet alleen het vocht uit de woning gehaald, maar ook de dierenharen en het stof. Je hoeft er daarbij vrijwel niet naar om te kijken. Het apparaat schakelt zichzelf immers uit wanneer het waterreservoir vol is, zodat je hem leeg kunt gaan maken. Houd er dan wel rekening mee dat deze niet gebruikt kan worden voor grotere ruimtes en je hiervoor een ander model aan moet schaffen.

Conclusie

Met deze luchtontvochtiger van Trotec heb je alles in huis om de kleinste ruimtes in jouw woning te ontvochtigen. Doordat deze overal geplaatst kan worden, hoef je je nooit meer druk te maken om schimmelvorming. Echter kun je er nooit jouw gehele woning mee aanpakken. Wanneer je een grotere woonkamer een goed binnenklimaat wilt geven, moet je toch echt naar een ander klimaatsysteem voor in huis kijken. Het geld is dit apparaat echter meer dan waard.