Trotec Peltier TTP 2 E luchtontvochtiger

Trotec Peltier TTP 2 E luchtontvochtiger

Wanneer je op zoek bent naar de beste resultaten van een luchtontvochtiger, dan moet je bij de Trotec Peltier TTP 2 E zijn. Het apparaat zorgt er niet alleen voor dat de luchtvochtigheid in de ruimte naar beneden gaat, maar ook dat de stofdeeltjes aangetrokken worden en jouw was sneller droog is. De veelzijdigheid van het klimatiseringssysteem zorgt ervoor dat je nergens meer omkijken meer naar hebt en het binnenklimaat altijd op het juiste niveau is. Hiervoor hoef je slechts een kleine investering te doen, waarna het alleen nog maar genieten is.

Trotec Peltier TTP 2 ETrotec Peltier TTP 2 E luchtontvochtiger

De Trotec Peltier TTP 2 E is de ideale luchtontvochtiger als je kleine ruimtes van vocht wilt ontzien. Het vocht wordt namelijk aangetrokken door het apparaat, waarna er weer droge lucht de ruimte in wordt geblazen. De muffe luchtjes gaan hiermee ook direct uit de ruimte, waardoor jouw kleding- en schoenenkast of een sanitaire ruimte weer een aangename ruimte wordt. Je hoeft er dan ook geen last van te hebben, want de luchtontvochtiger is vrijwel geluidsstil. Uiteindelijk kun je er alleen maar profijt van hebben wanneer je dit apparaat aanschaft. Want wie wil er nu vocht en schimmel in huis hebben?

In de doos

  • Trotec Peltier TTP 2 E
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Trotec Peltier TTP 2 E

Hoewel er veel verschillende functies op de luchtontvochtiger zitten, is deze Trotec luchtontvochtiger eenvoudig te bedienen. Je zet hem in een slecht geventileerde ruimte, stopt de stekker in het stopcontact en je kunt beginnen. De watertank van 0,5 liter moet dan eens in de zoveel tijd leeggemaakt worden. Hiervoor zit een sensor op het apparaat. In feite hoef je niet meer te doen dan de watertank en stoffilter schoon te maken. Je hebt er dus weinig omkijken naar en bent van alle gemakken voorzien.

Voor- en nadelen van de Trotec Peltier TTP 2 E

De voor- en nadelen van de Trotec Peltier TTP 2 E zijn daarbij goed om mee te nemen in jouw zoektocht naar de geschikte oplossing. De lucht ontvochtiger is energiezuinig en geluidsstil. Je hebt hierdoor nooit een hoge energierekening en zult er ook geen last van hebben tijdens jouw werkzaamheden. Tevens schakelt het apparaat zichzelf uit wanneer de watertank vol is. Deze zal daarom nooit overstromen. Een ander groot voordeel is het opvangen van dierenharen en stof. Vergeet daarbij ook niet om de filter eens in de zoveel tijd schoon te maken. Zo voorkom je dat stof weer terug de ruimte in geblazen gaat worden.

Conclusie

Een goedkope luchtontvochtiger voor de kleinste ruimtes, dat is wat de Trotec Peltier TTP 2 E is. Je moet hierdoor niet verwachten dat deze goed is voor de woonkamer. Wanneer je hier niet naar op zoek gaat, dan heb je voor een laag bedrag alles wat je nodig hebt. Het vocht wordt direct aan de ruimte onttrokken en je kunt ervoor zorgen dat er ook geen stof meer rond dwarrelt in de ruimte. Zo kun je voor een lange tijd genieten van een goed binnenklimaat, zonder dat je nog schimmelvorming tegen gaat komen.