Trotec Peltier TTP 1 E luchtontvochtiger

Trotec Peltier TTP 1 E luchtontvochtiger

Een goed binnenklimaat is alleen te bereiken wanneer je hiervoor de juiste luchtvochtigheid hebt. Zonder ventilatie en apparaten die de luchtvochtigheid naar beneden brengen is het echter onmogelijk. Je moet daarom een goede investering in een lucht ontvochtiger gaan doen. Een van de modellen die zeker niet in jouw zoektocht mag ontbreken is de Trotec Peltier TTP 1 E. Niet alleen breng je de luchtvochtigheid naar beneden, maar ook het stof grotendeels uit de ruimte kan halen. Het is daarom goed om te zien wat dit apparaat kan bijdragen aan jouw woning.

Trotec Peltier TTP 1 ETrotec Peltier TTP 1 E luchtontvochtiger

De Trotec Peltier TTP 1 E is een compacte luchtontvochtiger die altijd doet wat er beloofd wordt. In de kleine ruimtes zal deze altijd het vocht aan de lucht onttrekken, waarbij ook gelijk de stofdeeltjes meegenomen worden. Door de thermo-elektrische technologie komen er altijd droge omstandigheden en zal de ruimte ook niet meer muf ruiken. Hiervoor hoef je de goedkope ontvochtiger alleen maar in de gewenste ruimte te plaatsen en via het display te bekijken of het waterreservoir nog niet vol is. Zo voorkom je dat de juiste resultaten niet meer bereikt kunnen worden.

In de doos

  • Trotec Peltier TTP 1 E
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Trotec Peltier TTP 1 E

Deze luchtontvochtiger van Trotec is eenvoudig te bedienen. Je hoeft hem namelijk alleen maar in de gewenste ruimte te zetten, de stekker in het stopcontact te steken en je kunt aan de slag. Zodra je hem aangezet hebt, geeft een LED aan wanneer het waterreservoir leeggemaakt moet worden. Zodra dit reservoir vol is, schakelt het apparaat automatisch uit. Hiermee voorkom je dat het overstroomt. Daarnaast hoef je alleen maar de stoffilter schoon te maken, zodat de stofdeeltjes weer opgevangen kunnen worden en jouw allergieën geen kans meer hebben om te ontwikkelen.

Voor- en nadelen van de Trotec Peltier TTP 1 E

Alle slecht geventileerde ruimtes kunnen eenvoudig drooggehouden worden door de Trotec Peltier TTP 1 E. Het compacte model maakt het mogelijk om hem overal neer te kunnen zetten, waarna niet alleen het vocht aan de lucht wordt onttrokken, maar ook dierenharen, pluis en stof. Hierdoor heb je een goed binnenklimaat zonder allergieën en een hoge luchtvochtigheid. Tevens ben je verzekerd van een geluidstil apparaat, waardoor je nergens mee gestoord wordt. Het nadeel is dat deze uitsluitend gebruikt kan worden in kamers tot 5 vierkante meter. De grotere ruimtes zullen niet volledig van droge lucht kunnen worden voorzien.

Conclusie

Voor kleine vochtige ruimtes en een goede klimaatbeheersing in huis, kan de Trotec Peltier TTP 1 E een goede uitkomst bieden. In een razendsnel tempo haalt deze lucht ontvochtiger het vocht uit de lucht, zodat je een goed binnenklimaat kunt realiseren. Doordat de instellingen eenvoudig te plaatsen zijn en je het waterreservoir eenvoudig kunt legen aan het einde van de dag ben je altijd van alle gemakken voorzien. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Tegen een laag bedrag heb je deze goedkope luchtontvochtiger in huis en kun je profiteren van de voordelen.