Trotec PAE 51 luchtkoeler

Trotec PAE 51 luchtkoeler

Ben je op zoek naar een mobiele luchtkoeler die ook in grotere ruimtes efficiënt werk kan leveren? Dan zit je met een Trotec PAE 51 beslist goed. Dit klimaatsysteem is uitermate krachtig. Het heeft een vermogen van 110 Watt en een waterreservoir met een inhoud van maar liefst 20 liter. De combinatie van het grote vermogen met de grote beschikbare hoeveelheid water maakt dat het toestel geschikt is om ruimtes tot 60 vierkante meter af te koelen. Ideaal dus voor eigenaars van panden met grote ruimtes. Denk hierbij maar aan een restaurant of een feestzaal, een workshopruimte, een fabriekshal of een loods waar werknemers aan de slag zijn. De mogelijkheden om een dergelijke lucht koeler in te zetten zijn heel ruim dankzij de hoge afkoelingscapaciteit.

Trotec PAE 51 overzicht

Trotec PAE 51 luchtkoelerDit sublieme toestel, de Trotec PAE 51, heeft geen drie, maar wel vier verschillende functies: het kan de opgezogen lucht uit de ruimte verkoelen, ventileren, bevochtigen én verfrissen. Er zijn verschillende snelheden mogelijk waarop het toestel kan worden ingeschakeld. Aan jou om de grote diversiteit en uitgebreide mogelijkheden van deze mobiele aircooler te ontdekken.

Alle functionaliteiten zijn voorzien. Dankzij een ingebouwde timer laat je het apparaat op een gekozen tijdstip uitschakelen. Op die manier verbruik je niet onnodig kostbare energie. Het toestel heeft vier ventilatiestanden. De nachtmodus is uiterst efficiënt en uiteraard ontbreekt de afstandsbediening niet. Het apparaat werkt nagenoeg geluidloos. Dit is zeker een welgekomen aspect wanneer je het toestel wil gebruiken om de slaapkamer af te koelen terwijl je de slaap probeert te vatten.

In de doos

  • Trotec PAE 51
  • Afstandsbediening
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Trotec PAE 51

De bediening van de Trotec PAE 51 kan met de afstandsbediening gebeuren en ook volledig handmatig. Beide manieren zijn uiterst eenvoudig. Eerst dien je het waterreservoir te vullen met koud kraanwater. Na het vullen van het reservoir, steek je de stekker in het stopcontact en start je het toestel op door de startknop in te drukken.Een regelmatig en grondig onderhoud van de aircooler zal de levensduur van het apparaat drastisch verlengen.

Vervang hiervoor regelmatig de filters, maak het waterreservoir telkens goed proper en maak komaf met eventuele kalkaanslag. De behuizing van de Trotec aircooler maak je op regelmatige basis proper door die af te wassen met een vochtige doek en een zeepsopje. Gebruik nooit agressieve schoonmaakproducten of schuurmiddel, dit zal de Trotec PAE 50 onherroepelijk beschadigen.

Voor- en nadelen van de Trotec PAE 51

Er zijn heel wat voordelen aan de PAE 51: de uitgebreide functies maken het bijvoorbeeld mogelijk om alles geheel naar wens aan te kunnen passen. De grote kracht van het apparaat geeft jou daarbij altijd alle frisheid in het huis en de temperaturen gaan aanzienlijk naar beneden en capaciteit om grotere ruimtes aan te kunnen. Enkel het feit dat het waterreservoir zo moeilijk afneembaar is zien wij als een minpuntje van dit toptoestel.

Conclusie

De Trotec PAE 51 is heel zeker het neusje van de zalm onder de luchtkoelers. Dit apparaat heeft een gigantisch vermogen en kan ruimtes tot maar liefst 60 vierkante meter verkoelen. Dit biedt niet alleen als klimaatbeheersing in een woning veel voordelen, maar ook in bijvoorbeeld een kantoorpand. De fabrikant heeft met deze air cooler een paradepaardje op de markt gebracht!