Trotec PAC 3550 PRO mobiele airco

Trotec PAC 3550 PRO mobiele airco

De Trotec PAC 3550 PRO mobiele airco is niet voor iedere woning geschikt. De mobiele airco heeft namelijk vrij grote afmetingen, waardoor je altijd moet bekijken of er voldoende ruimte te vinden is. Zodra je deze aangeschaft hebt, ben je echter wel van veel voordelen en gemakken voorzien. Je kunt vrijwel alles instellen op deze airco (niet te verwarren met een air cooler) en zorgt ervoor dat je niet alleen een goed binnenklimaat hebt, maar ook een flinke energiebesparing kunt gaan doen. Met dit klimaatsysteem voor thuis haal je alle apparaten ineen in huis.

Trotec PAC 3550 PRO overzicht

Trotec PAC 3550 PRO mobiele aircoDe Trotec PAC 3550 PRO is speciaal gemaakt voor ramen en deuren. De mobiele airco heeft namelijk een omtrek van 560 centimeter en is niet bedoeld voor Velux dakramen. Echter ben je wel direct voorzien van een professionele airconditioner en bespaar je jezelf veel energiekosten. Deze airconditioning op wieltjes heeft namelijk een efficiëntere koeling van wel 25 procent vanwege de technieken die gebruikt zijn. De warme zomermaanden worden hierdoor direct draagbaar en je kunt een ruimte tot 45 vierkante meter eenvoudig verkoelen.

Deze mobiele airconditioner koelt door middel van twee verschillende luchtslangen. Beide kun je eenvoudig aan het raam monteren. Door deze twee slangen ontstaat er geen onderdruk en kan er ook geen warme buitenlucht naar binnen komen. Hierdoor heb je alleen de frisse lucht en zorg je ervoor dat je de goede temperatuur in huis kunt bereiken. Het waarschuwingslampje geeft daarbij aan wanneer het waterreservoir geleegd moet worden om het vocht niet meer in huis te hebben na het verkoelen.

In de doos

  • Trotec PAC 3550 PRO
  • Handleiding
  • Afstandsbediening
  • Afvoerslangen

Bediening en onderhoud van de Trotec PAC 3550 PRO

De mobiele airco van Trotec is eenvoudig te bedienen. De instellingen, zoals bijvoorbeeld de bedrijfsmodus, ventilatiestanden en de gewenste temperatuur, kun je namelijk gewoon via het bedieningsdisplay of de afstandsbediening inschakelen. Ook de timer werkt op deze manier en zorgt ervoor dat de mobiele airco automatisch aan en uit gaat. Het enige wat jou dan nog rest is de luchtfilter te reinigen en het waterreservoir te legen voor het beste eindresultaat. Deze zijn eenvoudig te verwijderen en weer terug te plaatsen, waardoor het jou niet veel tijd gaat kosten.

Voor- en nadelen van de Trotec PAC 3550 PRO

Als je gaat kijken naar de voordelen die je terugkrijgt aan de Trotec PAC 3550 PRO mobiele airco dan merk je dat het een goede investering is. De verschillende functies maken het namelijk mogelijk om altijd de goede temperatuur in huis te hebben, zonder hier veel moeite voor te hoeven doen. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je deze vanaf een afstand instellen. De timer-functie geeft jou tevens de gelegenheid om te bepalen wanneer de airco aangaat en weer automatisch afsluit. Het enige nadeel is dat je er relatief veel geld voor betaalt bij de aanschaf. Toch blijft het ook voor een klein budget een goede oplossing.

Conclusie

De Trotec PAC 3550 PRO is een mobiele airconditioning die meer kan dan alleen verkoelen. Hierdoor ben je niet genoodzaakt om tot meerdere aankopen over te gaan en kun je zowel verkoelen als ventileren en ontvochtigen. Door de grote hoeveelheid instellingen heb je altijd de beste temperatuur te pakken en gaat het ook niet meer klam aanvoelen. De luchtvochtigheid zal immers dalen zodra je deze stand inschakelt.