Trotec PAC 3500 mobiele airco

Trotec PAC 3500 mobiele airco

Een hoge koeltemperatuur, eenvoudige bediening en een timer die 24 uur van tevoren in te stellen is. Optimale klimaatbeheersing in huis: dat is de Trotec PAC 3500 mobiele airco. Deze airconditioner kan bij veel verschillende panden tot zijn recht komen. Of je deze nou in jouw woonkamer of bij een kantoorpand plaatst, je hebt altijd een goede temperatuur te pakken. Daarbij heb je ook direct een ontvochtiger in huis staan, zodat de ruimte niet meer klam aanvoelt en je altijd een goed binnenklimaat te pakken hebt. Je hebt hierdoor alles binnen handbereik en kunt alleen nog maar genieten in de zomer.

Trotec PAC 3500 overzicht

Trotec PAC 3500 mobiele aircoDe Trotec PAC 3500 is een mobiele airco die zowel verkoelt als ontvochtigt. Daarom wordt deze vaak ingezet bij kantoren, vakantiewoningen en in een woning. Overal waar een goed binnenklimaat gerealiseerd moet worden, kun je deze inzetten. Dit komt doordat deze ook de vochtige wanden, muffe geuren, roest en schimmelvorming aanpakt. De hoge koelcapaciteit zorgt ervoor dat je tot 40 vierkante meter van frisse lucht kunt voorzien. Hiervoor zijn meerdere ventilatorsnelheden beschikbaar, zodat je alles naar wens in kunt gaan stellen.

Dit model mobiele airconditioning is middels de handgrepen eenvoudig te verplaatsen. Zodra de mobiele airco op de goede plek staat, kun je door middel van de afstandsbediening de goede stand instellen en gaan genieten. Vergeet daarbij niet om de timer aan te zetten, zodat je tot 24 uur vooruit kunt gaan plannen wanneer de airco aan en uit moet. Daarna is het alleen nog een kwestie van het juiste onderhoud uitvoeren, zodat de airco kan blijven werken en doet waar deze voor bedoeld is.

In de doos

  • Trotec PAC 3500
  • Handleiding
  • Afstandsbediening
  • Afvoerslang

Bediening en onderhoud van de Trotec PAC 3500

Deze Trotec mobiele airco kun je bedienen door middel van de afstandsbediening. Hier zijn verschillende functies op in te stellen, waardoor je niet meer op hoeft te staan om de gewenste temperatuur en blaasstand te activeren. Je zou het eventueel ook via het display kunnen doen als je in de buurt van de airco bent. Voor het onderhoud hoef je ook niet veel te doen. De filter is eenvoudig te verwijderen, zodat je het stof weg kunt halen. Ook kun je de condens verwijderen, zodat je de dag erna weer vocht uit de ruimte kunt halen.

Voor- en nadelen van de Trotec PAC 3500

De voordelen van de Trotec PAC 3500 mobiele airco hebben voornamelijk met de eenvoud te maken. De mobiele airco is zo makkelijk in te stellen, dat je jezelf niets anders meer kunt wensen. Hiervoor hoef je alleen maar de afstandsbediening te pakken. Ook kun je de airconditioning zonder problemen verplaatsen, zodat iedere ruimte verkoeld wordt. Een van de nadelen kan het geluid zijn. Deze ligt namelijk rond de 65 decibel op de hoogste stand. In de slaapkamer kan dit storend zijn als je probeert te slapen. Echter is het wel een goede oplossing voor de avonduren, zodat de slaapkamer koel genoeg is om in slaap te vallen.

Conclusie

Hoewel de Trotec PAC 3500 mobiele airconditioner jou niet veel functies te bieden heeft in vergelijking met andere modellen, kun je toch voldoende koelte verkrijgen in de warme zomermaanden. Met deze redelijk goedkope airco heb je de temperatuur zelf in de hand en kunt tot 24 uur vooruit instellen. De zomer is makkelijker door te komen en zonder zweetdruppels eindig je iedere taak in het huishouden. Daarna is het alleen nog met de voeten omhoog en genieten van de koelte.