Trotec PAC 3500 E mobiele airco

Trotec PAC 3500 E mobiele airco

De Trotec PAC 3500 E mobiele airco is een van de duurdere mobiele airco’s, die jou meer te bieden heeft dan alleen verkoeling. Hierdoor heb je altijd voldoende mogelijkheden voor de warme zomermaanden, maar kun je de warmte ook binnen brengen als de temperaturen buiten flink aan het dalen zijn. Je kunt jezelf hierdoor veel stookkosten besparen, zonder dat je hier veel meer apparaten voor nodig hebt. Als je energiezuinig wilt gaan leven, maar daarbij toch van alle gemakken voorzien wilt zijn, moet je snel verder lezen.

Trotec PAC 3500 E overzicht

Trotec PAC 3500 E mobiele aircoDe Trotec PAC 3500 E is geen goedkope verrijdbare airco, maar wel een compacte mobiele airco, die dankzij het design en de grote diversiteit aan mogelijkheden eenvoudig in ieder huishouden geplaatst kan worden. Het design zorgt er namelijk voor dat het altijd een onderdeel van het interieur zou kunnen zijn, maar ook dat deze van ruimte naar ruimte verplaatst kan worden. Je kunt er tevens dankzij het hoge koelvermogen ruimtes tot 45 vierkante meter mee verkoelen, waardoor veel woningen ermee gebaat zijn. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een van de standen in te schakelen.

En aan standen geen gebrek bij de dit klimaatsysteem. Er zijn namelijk drie standen beschikbaar bij de ventilatiestand en je kunt hem ook op roteren zetten voor het beste eindresultaat. Deze standen zijn in te schakelen met de afstandsbediening. Opstaan is dus verleden tijd. Het enige wat jou dan nog rest is de timer instellen, zodat het apparaat automatisch uit gaat als de gewenste temperatuur bereikt is. Dit maakt de mobiele airconditioning een energiezuinig apparaat en geschikt als een duurzaam klimaatsysteem in huis.

In de doos

  • Trotec PAC 3500 E
  • Handleiding
  • Afvoerslang
  • Afstandsbediening

Bediening en onderhoud van de Trotec PAC 3500 E

Deze mobiele airco voorziet je van alle gemakken. Je kunt deze verplaatsen met de wielen onder de airco, zodat deze op de juiste plaats komt te staan. Daarna is het een kwestie van de goede stand uitzoeken en deze activeren door middel van de afstandsbediening. De knoppen blijven overzichtelijk, zodat iedereen ermee overweg zou kunnen. Het enige waar je dan nog moeite in moet steken is de condens verwijderen na het ontvochtigen en de filter regelmatig schoonmaken om het beste resultaat te blijven behalen.

Voor- en nadelen van de Trotec PAC 3500 E

Het toestel is een 3-in-1 airco, waardoor je altijd de gewenste temperatuur in huis kunt krijgen. Door het goede energielabel en het hoge koelvermogen kan deze altijd goede prestaties leveren. Per dag wordt er 45 liter vocht uit de lucht verwijderd, wat meer is dan gemiddeld. Het grootste pluspunt van deze Trotec airconditioning is de timer, waarmee je jezelf nog meer energiekosten kunt besparen. Het enige nadeel wat je kunt benoemen is het geluid van de airco. Hierdoor is deze niet te gebruiken tijdens de slaap.

Conclusie

De Trotec PAC 3500 E kan goed tot zijn recht komen in de grotere woonruimtes. Zo heb je altijd een goede verkoeling in de warme zomermaanden, zonder dat je hiervoor verschillende apparaten in huis haalt. De mobiele airco is echter wel prijzig, waardoor je met een klein budget wellicht naar een ander model moet gaan uitkijken. Voor de prijs krijg je echter wel functies terug, waardoor het de investering meer dan waard kan zijn en je de warme zomermaanden zonder zweetdruppels door kunt komen. Je kunt dus met een gerust gevoel deze Trotec mobiele airconditioner kopen.