Trotec PAC 2600 X mobiele airco

Trotec PAC 2600 X mobiele airco

In de zomer is het vaak erg warm buiten. Deze warmte blijft lang niet altijd buitenshuis. Zo kan het ook voor komen dat de temperaturen hoog oplopen en de zweetdruppels langs jouw rug naar beneden lopen. Je moet dan op zoek gaan naar een apparaat dat de temperatuur omlaag brengt en daarbij het liefst ook het vocht uit huis laat verdwijnen. De Trotec PAC 2600 X mobiele airco kan dan een goede oplossing zijn voor het aanbrengen van klimaatbeheersing in huis. Voor een relatief lage prijs haal je dit product al in huis, waardoor je verzekerd bent van het beste binnenklimaat.

Trotec PAC 2600 X overzicht

Trotec PAC 2600 X mobiele aircoDe Trotec PAC 2600 X is een goedkope mobiele airco die als 3-in-1 variant voor komt. Zo heb je niet alleen de warmte die het huis kan verlaten, maar zorgt ook voor de beste ventilatie en ontvochtiging van de woning. De airco heeft hiervoor 2,6 kW vermogen en is daarbij energiezuinig. Voor een ruimte van maximaal 30 vierkante meter heb je weinig energie nodig om het apparaat naar behoren te laten werken. Ook is hier een energiebesparingssysteem in aangebracht, waarmee je de gewenste temperatuur instelt. Zodra deze temperatuur bereikt is, schakelt de airconditioner uit en wordt er niet onnodig energie verbruikt.

Dit is echter niet het enige wat er bij de PAC 2600 X te vinden is. De mobiele airco is namelijk ook uitgerust met een nachtmodus, waarmee de temperatuur langzaam verhoogd wordt. Hierbij kun je het display uitschakelen, zodat je niet wakker wordt van het licht. De nachtstand zorgt er tevens voor dat je niet in de kou wakker wordt of dat er extreme temperaturen in huis komen. Voeg hier de ventilatiestand en de ontvochtiging aan toe en je hebt altijd een goede oplossing tijdens alle seizoenen van het jaar.

In de doos

  • Trotec PAC 2600 X
  • Handleiding
  • Kledingborstel
  • Stoomkap
  • Steamer

Bediening en onderhoud van de Trotec PAC 2600 X

De Trotec mobiele airconditioning is eenvoudig te bedienen via het LED-display op de mobiele airco. Ook heb je een afstandsbediening tot jouw beschikking. Gedurende jouw werkzaamheden hoef je niet op te staan om de instellingen te veranderen, en als je ’s avonds vergeten bent om de nachtmodus in te stellen kun je dit ook nog eenvoudig doen. Het voorgemonteerde luchtfilter kun je eenvoudig verwijderen om te reinigen en weer terug te plaatsen. Ook de condens afvoer kun je legen als vast onderhoud. Hierdoor heb je altijd een goed onderhouden apparaat.

Voor- en nadelen van de Trotec PAC 2600 X

Het model kent enkele voordelen. Zo heb je een energiezuinig apparaat, welke energielabel A bevat. Daarnaast zijn er meerdere ventilatiesnelheden beschikbaar en kun je ermee koelen, ventileren en ontvochtigen. Door middel van de timerfunctie heb je er al helemaal geen omkijken meer naar, wat jou van alle gemakken voorziet. Een nadeel is wel dat je er alleen tot de middelgrote ruimtes mee kunt verkoelen. Je zult daarom goed op moeten letten of je hiermee het beste resultaat kunt behalen.

Conclusie

De Trotec PAC 2600 X airconditioner is een goede oplossing voor ieder seizoen. Deze mobiele airco zorgt er namelijk voor dat je te allen tijde frisse lucht in huis hebt en de nachtmodus laat je nooit koud krijgen tijdens het slapen. Je zult daarbij nooit gestoord worden in je nachtrust. Dit energiezuinige apparaat kan daarom altijd alles bieden wat je nodig hebt, zonder dat je er te veel voor gaat betalen en achteraf ook nog een hoge energierekening gaat krijgen. Zelfs met een krap budget kun je met dit toestel goed uit de voeten.