Trotec PAC 2100 X mobiele airco

Trotec PAC 2100 X mobiele airco

De warme zomermaanden wil iedereen het liefst zo goed en koel mogelijk door komen. Doordat de ramen vaak niet opengezet kunnen worden om de warmte buitenshuis te houden, moet je op zoek gaan naar andere mogelijkheden. Waar een ventilator dan vaak niet volstaat, komt een mobiele airco om de hoek kijken. Trotec heeft hiervoor de PAC 2100 X op de markt gebracht. Met deze mobiele airconditioning kun je genieten van een frisse bries in huis, terwijl de temperaturen buiten flink oplopen. Wanneer je dit apparaat aangeschaft hebt, wil je niets anders meer.

Trotec PAC 2100 X overzicht

Trotec PAC 2100 X mobiele aircoWe kijken naar een 3-in-1 mobiele airco die zelfs de hoogste temperaturen uit jouw huis kan laten verdwijnen. De koelfunctie in de airconditioner zorgt er namelijk voor dat de hitte aangetrokken wordt, waarna er koude lucht terug de ruimte in wordt geblazen. Daarnaast kan het apparaat de woning ontvochtigen en ventileren, waardoor je alles in een apparaat hebt zitten en geen grote uitgaven meer hoeft te doen om deze functies in huis te halen. Alles gebeurt door hetzelfde apparaat, welke je eenvoudig kunt verplaatsen naar een andere ruimte.

Naast bovenstaande functies kent dit klimaatbeheerssysteem een energiebesparingsmodus. Je kunt namelijk een gewenste temperatuur instellen tussen de 17 en 35 graden Celsius. Zodra deze temperatuur bereikt wordt, schakelt het volledige apparaat uit. Als de temperatuur hierboven of eronder komt, schakelt alles automatisch weer aan zolang het apparaat ingeschakeld is. Zo verbruikt de mobiele airco geen energie als het niet nodig is en kun je aan het eind van het jaar genieten van een lage energierekening.

In de doos

  • Trotec PAC 2100 X
  • Handleiding
  • Afstandsbediening
  • Afvoerslang

Bediening en onderhoud van de Trotec PAC 2100 X

Het bedienen en onderhouden van deze airco unit is eenvoudig. Je hoeft hem namelijk alleen maar goed in elkaar te zetten, waarna het apparaat klaar is voor gebruik. Daarna is het een kwestie van onderhouden. Dit kun je doen door de luchtfilter te verwijderen en te reinigen. Ook is de condens af te voeren middels een tapkraantje. Zo voorkom je dat deze de capaciteit bereikt heeft en geen ontvochtiging meer plaats kan vinden.

Voor- en nadelen van de Trotec PAC 2100 X

Er zijn enkele voordelen op te noemen van de Trotec PAC 2100 X. Zo kun je de mobiele airconditioning eenvoudig instellen, zodat deze automatisch aan en uit gaat. Ook kun je de verschillende standen inschakelen door middel van de afstandsbediening. Je bent hierdoor altijd van alle gemakken voorzien. Je moet er wel rekening mee houden dat grote ruimtes niet goed verkoeld worden en dat je een raamafdichtingskit nog bij moet bestellen.

Conclusie

Deze airco is een van de beste mobiele airconditioning systemen die voornamelijk voor de kleine en middelgrote ruimtes geschikt is. Doordat je van verschillende gemakken bent voorzien en een energiebesparingsmodus tot je beschikking hebt, kan deze ook voor een laag budget een goede oplossing zijn. Als je er optimaal van wilt genieten en ervoor wilt zorgen dat er geen koele lucht door het raam ontsnapt, ben je wel nog wat extra geld kwijt.