Trotec PAC 2010 SH mobiele airco

Trotec PAC 2010 SH mobiele airco

De Trotec PAC 2010 SH is een van de weinige mobiele airco’s die niet alleen kan verkoelen, ventileren en ontvochtigen, maar ook als verwarming kan dienen. Wil je deze mobiele airco kopen, dan bespaart dit je in eerste instantie veel kosten voor de aanschaf van meerdere apparaten. Daarnaast kan het gunstig uitpakken voor jouw jaarlijkse energierekening. Je hebt namelijk een apparaat beschikbaar, waarbij je alles in kunt stellen en de meest aangename temperaturen in huis kunt krijgen. De PAC 2010 SH kent hiervoor veel functies.

Trotec PAC 2010 SH overzicht

Trotec PAC 2010 SH mobiele aircoDeze mobiele airconditioner is een 4-in-1 mobiele airco, waardoor je een goed binnenklimaat onder alle weersomstandigheden kunt realiseren. Hiervoor is een koelvermogen van 2 kW beschikbaar, waarmee je ruimtes tot 26 vierkante meter binnen een korte tijd verkoeld hebt. De warmte wordt daarbij met 1,8 kW de ruimte in geblazen. Je hoeft in alle gevallen niet bang te zijn voor een hoge energierekening. De mobiele airco kent namelijk een energiebesparingsstand. Je stelt de gewenste temperatuur in en wanneer deze bereikt is, schakelt de airco automatisch uit. Hierdoor zal het apparaat niet onnodig energie verbruiken.

Het model kent tevens een tweetraps ventilatiefunctie en verticaal verstelbare luchtuitlaatlamellen waarmee de lucht doeltreffend de ruimte in wordt geblazen. Je kunt dan ook de luchtontvochtigingsfunctie instellen, waardoor de vocht eenvoudig uit de ruimte verdwijnt en er ook geen schimmel in jouw woning kan ontstaan. Welke stand je ook kiest, je kunt hiervoor altijd de timer instellen, zodat je er niet meer naar om hoeft te kijken. Tijdens de nachturen wordt het geluid tevens verlaagd tot 53 decibel, zodat je er niet door gestoord wordt.

In de doos

  • Trotec PAC 2010 SH
  • Handleiding
  • Afvoerslang
  • Afstandsbediening

Bediening en onderhoud van de Trotec PAC 2010 SH

De bediening van de Trotec mobiele airconditioning gebeurt aan de hand van het display of de meegeleverde afstandsbediening. Het display is heel gebruiksvriendelijk, waardoor iedereen de instellingen snel gevonden heeft en kan gaan genieten van de temperaturen. Ook de afstandsbediening is eenvoudig, waardoor je vanaf een afstand een nieuwe stand kunt kiezen en je de werkzaamheden niet stil hoeft te leggen. Voor het onderhoud kun je de filter verwijderen en schoonmaken door middel van een stofzuiger of met lauwwarm water.

Voor- en nadelen van de Trotec PAC 2010 SH

Een van de voordelen van de Trotec PAC 2010 SH airconditioner is het feit dat deze vier verschillende functies heeft. Of je nu warmere of koudere temperaturen wilt krijgen in huis, jouw ruimte wilt ontvochtigen of lucht de ruimte in wilt ventileren, je kunt er alle kanten mee op. Met een timerfunctie van 24 uur ben je altijd van alle gemakken voorzien. Voeg hier het geluidsniveau van 53 decibel aan toe en je hebt het beste apparaat in handen. Echter is het voor grotere ruimtes niet de geschikte airco, doordat het tot slechts 26 vierkante meter reikt.

Conclusie

De Trotec PAC 2010 SH is de meest eenvoudige mobiele airco die je kunt vinden als je op zoek bent naar klimaatbeheersing in huis met een airco. Je hebt veel verschillende standen tot je beschikking, die stuk voor stuk in te stellen zijn middels de timer. Ook kun je jouw ruimte van vocht ontzien door de ontvochtigingsfunctie in de schakelen. Deze mobiele airco kan daarom op ieder moment van de dag uit de kast gehaald worden. Je hoeft hem immers alleen maar neer te zetten en de instellingen te activeren.

1 reactie op “Trotec PAC 2010 SH mobiele airco”

Reacties zijn uitgeschakeld.