Trotec PAC 2010 SH + Airlock 100 mobiele airco

Trotec PAC 2010 SH + Airlock 100 mobiele airco

Als je op zoek bent naar een geschikte airco voor de wat kleinere ruimtes (tussen de 23 en 26 vierkante meter), kom je al snel uit bij een (split) airco uit het aanbod van het merk Trotec. Verwonderlijk is dit niet, want binnen het grote assortiment van dit merk vind je vooral airco’s die gericht zijn op de kleinere ruimtes (alhoewel grotere ruimtes ook een mogelijkheid zijn). Een goed voorbeeld hiervan is de Trotec PAC 2010 SH + Airlock 100. Wat zijn de mogelijkheden van deze airconditioning en is deze een aankoop waard?

Trotec PAC 2010 SH + Airlock 100 overzicht

Qua eigenschappen komt de Trotec PAC 2010 SH inclusief raamafdichting, logischerwijs, sterk overeen met de originele Trotec PAC 2010 SH airco. Echter is de Airlock 100 raamafdichting een waardevolle toevoeging. Deze zorgt er voor dat lucht optimaler binnengehaald kan worden en dat het raam wordt afgedicht, waardoor deze mobiele airconditioner geschikt is voor ruimtes tot max. 26 vierkante meter (bij het origineel is dit 23 vierkante meter). Dit is een milieuvriendelijke optie die voldoet voor de kleinere ruimtes.

In de doos

 • Trotec PAC 2010 SH + raamafdichting
 • Buis
 • Afstandsbediening

Installatie van de Trotec PAC 2010 SH + Airlock 100

De Trotec PAC 2010 SH + Airlock 100 raamafdichting kun je geheel zelf installeren, je hoeft hier voor geen professionele installateur in te schakelen. Let wel op dat je de raamafdichting goed monteert, zodat deze optimaal werkt.

Technische specificatiesTrotec PAC 2010 SH mobiele airco plus airlock 100

 • Energielabel: A
 • Koelvermogen: 7000 BTU
 • Ruimte: 26 vierkante meter
 • Geluid: 65 Db
 • Inclusief afstandsbediening
 • LED display
 • Inclusief nachtmodus
 • Inclusief Airlock 100
 • Modi: verkoelen, verwarmen, ontvochtigen en ventileren

Bediening en onderhoud van de Trotec PAC 2010 SH + Airlock 100

De Trotec PAC 2010 SH + Airlock 100 werkt niet veel anders dan andere verrijdbare airco’s. Natuurlijk is het nog altijd mogelijk om via het apparaat zelf de instellingen te maken die je voorkeur hebben. Maar de technologie blijft niet stil staan, dus je kunt ook gebruik maken van de meegeleverde afstandsbediening. Voor dit klimaatsysteem geldt wat voor de meeste airconditioning systemen geldt. Als je lang wilt genieten van je aankoop en deze zo optimaal mogelijk wilt laten werken, zul je om de zoveel tijd de filters moeten vervangen. Ook een grondige schoonmaakbeurt doet wonderen.

Voor- en nadelen van de Trotec airconditioner

De Trotec PAC 2010 SH met raamafdichting is een milieuvriendelijke keuze voor de kleinere ruimtes tot 26 vierkante meter. Door de combinatie van de Airlock 100 met het koelvermogen van 7000 BTU, zal elke ruimte prima verkoeld worden. Daarnaast is het ook mogelijk om te verwarmen, wat erg aangenaam is tijdens de winterse maanden. Ook ventileren en de luchtvochtigheid op peil houden kan middels deze airco. Je kunt deze airco van afstand aansturen middels de afstandsbediening. Als je op zoek bent naar een geschikte airco voor gemiddelde tot grote ruimtes, kun je beter een ander alternatief zoeken. Ook als je zuinigheid hoog in het vaandel hebt staan, kun je beter kiezen voor een ander model. Het energielabel A is goed, maar er zijn ook varianten met A+++ labels.

Conclusie

De Trotec PAC 2010 SH + Airlock 100 is een uitstekende keuze als airco voor de wat kleinere ruimtes. Hij voert zijn taak naar behoren uit, en tijdens de wintermaanden kan deze airco ook verwarmen. Door de combinatie met de Airlock 100 raamafdichting werkt deze verrijdbare airco net wat beter in vergelijking met zijn kleinere broertje.