Trotec mobiele airco's

Een mobiele airco

verkoelt & ontvochtigt

Trotec mobiele airco’s – Altijd verkoeling in huis

Tijdens de warme zomermaanden wil je het liefst zoveel mogelijk koelte in huis hebben. Een Trotec mobiele airco kan hierbij helpen. Deze mobiele airconditioners zorgen er namelijk voor dat de warme lucht uit de ruimte gehaald wordt en door een afvoerslang naar buiten wordt gebracht. De airco is er speciaal voor gemaakt om eenvoudig verplaatst te worden, zodat je zelf bepaald welke ruimte koelte nodig heeft. Hiervoor zijn ook meerdere modellen uitgebracht, met verschillende specificaties en afmetingen. Je hebt te allen tijde verkoeling in huis in de zomer en kunt gelijk werken aan de luchtvochtigheid.

Welke Trotec mobiele airco kopen?

Trotec mobiele airco (PAC 2600 X)De modellen van Trotec mobiele airconditioners hebben allemaal iets anders te bieden. De oppervlakte die verkoeld kan worden is afhankelijk van het model dat je gekozen hebt. Een goede airco voor kleine ruimtes is bijvoorbeeld de PAC 2010 E of de PAC 2100 X. De 2100 X kan bijvoorbeeld tot 23 vierkante meter verkoelen. Deze mobiele airconditioning is daarnaast in te stellen in verschillende graden, zodat je altijd een goede temperatuur hebt. Hiervoor kun je gebruik maken van de knoppen of de afstandsbediening en zal de airconditioning automatisch uitschakelen wanneer de gewenste temperatuur bereikt is. Met dit model schaf je een van de best verkochte mobiele airco systemen aan waarmee je jezelf veel energiekosten kunt besparen.

Een ander model waar je naar zou kunnen kijken is de PAC 2600 X. Deze mobiele airco van Trotec kan grotere ruimtes verkoelen, en kan daarnaast ook de luchtvochtigheid en ventilatie regelen. Als 3-in-1 airco heb je dus altijd een goed binnenklimaat, zonder dat je hier veel voor gaat betalen. Zo heeft iedere Trotec andere specificaties en kun je te allen tijde een goede variant vinden voor je huishouden. Dit maakt het ook mogelijk om uit een lange lijst aan modellen te kiezen, want het merk heeft er aardig wat op de markt gebracht. Ben je op zoek naar een goedkope mobiele airco, dan kan de Trotec PAC 2010 SH of de Trotec PAC 2010 SH in combinatie met de Airlock 100 iets voor je zijn.

Wat zijn de voordelen van Trotec mobiele airco’s?

Trotec mobiele airco’s kennen enkele voordelen, welke het aantrekkelijk maken om voor deze fabrikant te kiezen. Een van de voordelen is de energiebesparingsstand die op de airco’s geïntegreerd is. Deze stand schakelt automatisch in als je een gewenste temperatuur hebt ingesteld. Als deze temperatuur bereikt is, ga je merken dat de temperatuur wel constant gehouden wordt, maar het apparaat weer in de besparingsmodus komt te staan. Je hebt hierdoor geen hoge energiekosten aan het einde van het jaar en ga je dus alleen nog maar genieten van de mobiele airco.

Een ander voordeel van Trotec mobiele airco systemen als klimaatsysteem in huis is het slanke model. Doordat het compact is, past deze in vrijwel iedere ruimte. Of het nu de woonkamer, slaapkamer of een werkkamer is die verkoeling nodig heeft, je hebt altijd de mogelijkheid een airco te kunnen plaatsen. Daarbij kun je deze ook nog eenvoudig verplaatsen. De wielen onder de airco zorgen hiervoor. Het enige wat je hoeft te doen is de airconditioner mee te trekken, zodat je de beste positie kunt bepalen en een van de standen inschakelt om de temperatuur te bereiken.

Hoe werkt een Trotec mobiele airco?

Als je aan de slag gaat met een Trotec mobiele airco zoals de PAC 3550 Pro, kom je er al snel achter dat er veel eenvoud te vinden is. Het is namelijk neerzetten, aansluiten en aanzetten. Hiervoor moet je wel de afvoerslang door het raam of de deur hangen om de warme lucht af te kunnen voeren. Deze afvoerslang wordt meegeleverd met de airco, zodat je gelijk aan de slag kunt. Je moet dus wel goed opletten waar je de airconditioning neer gaat zetten om zoveel mogelijk profijt te hebben. Zorg daarbij ook voor een stopcontact, zodat de airco kan gaan werken.

Speciale functies van een Trotec mobiele airco

De speciale functies van een Trotec mobiele airconditioning hebben voornamelijk te maken met de energiebesparende modus. Veel airco’s hebben deze functie namelijk niet, waardoor je zelf op moet letten wanneer je het apparaat uit zet en al snel een hogere energierekening gaat krijgen. Met de besparingsmodus heb je er weinig omkijken meer naar, maar kun je wel genieten van de temperatuur die je zelf ingesteld hebt door middel van de afstandsbediening of de knoppen op de mobiele airco.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Als je naar een Trotec airconditioning op zoek bent, is het goed om van tevoren te bepalen naar welke specificaties je op zoek bent. Je hebt immers de keuze uit alleen een airco, maar ook met een ventilatiestand. De energiebesparende modus kan daarbij ook meegenomen worden. Uiteindelijk is de prijs echter het belangrijkste. Er is maar een bepaald budget beschikbaar voor een nieuwe mobiele airco en daar moet je je ook aan houden. Door vanaf het begin op zoek te gaan naar een airco die binnen dit budget past, heb je altijd de beste keuze. Een van de beste modellen is de PAC 3500 E.

Ook kun je bij Trotec luchtkoelers vinden. Ben je alleen op zoek naar een ontvochtiger, kijk dan eens bij de Trotec bouwdrogers en Trotec luchtontvochtigers. Tevens heeft de fabrikant mobiele verwarming in het assortiment zoals bijvoorbeeld de TRH 26 E olieradiator.

Trotec mobiele airconditioning

  • Een ander model per oppervlakte (zoals bijv. de Trotec PAC 3500)
  • Energiebesparende functie
  • Sommige modellen ook als ventilator te gebruiken