Trotec bouwdrogers

een bouwdroger

voor sneller drogen van pleisterwerk en verf

Trotec bouwdrogers – Vocht binnen een korte tijd verdwenen

Ben je op zoek naar de beste bouwdroger? Kijk dan eens bij de modellen van Trotec. Deze Duitse fabrikant heeft veel ervaring met apparaten voor luchtbehandeling en meetinstrumenten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit Trotec luchtontvochtigers, Trotec mobiele airco systemen en Trotec luchtkoelers in het assortiment vinden. Op het gebied van bouwdrogers heeft het merk ook veel te bieden. Zo kan er voor iedere klus een bepaald model te vinden zijn. Uiteindelijk kun je hierdoor de bouwprojecten aanzienlijk versnellen, doordat het vocht aan de ruimte wordt onttrokken. Voordat je het weet kun je aan het stucwerk of het schilderen beginnen. Met een Trotec bouwdroger voorkom je dat je maanden extra nodig hebt om het project af te ronden.

Welke Trotec bouwdroger kopen?

Trotec bouwdroger (TTK 175 S)Trotec bouwdrogers zijn speciaal gemaakt om bouwdroging te realiseren. Ook kan er waterschade en vochtvorming mee voorkomen worden. Afhankelijk van het project moet je altijd voor een ander model gaan. Je bent daarbij wel altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit voor een schappelijke prijs. Het is een investering die zichzelf terugverdient aan de hand van de tijd die je overhoudt om het project af te kunnen ronden. Daarbij ben je tevens verzekerd van een betrouwbaar apparaat, welke eenvoudig te verplaatsen is naar de ruimte die je op dat moment bewerkt wilt hebben. Binnen een korte tijd ben je van het bouwproces af en kun je de laatste puntjes op de i gaat zetten bij je woning.

Een van de modellen die je bij Trotec tegen gaat komen is de TTK 175 S. Deze bouwkachel van Trotec kan eenvoudig vocht onttrekken aan de lucht, waarbij altijd nauwkeurig en betrouwbaar gedocumenteerd wordt hoeveel uur hieraan besteed is. Hierdoor wordt ook gelijk het stroomverbruik geregistreerd. In tegenstelling tot veel andere bouwdrogers zou je deze zelfs kunnen stapelen. Dankzij de stapelgroeven aan de bovenkant kan er een stabiele toren gebouwd worden om een nog sneller resultaat komen. Met slechts enkele kleine apparaten is een groot nieuwbouwproject binnen een korte tijd voltooid.

Wat zijn de voordelen van Trotec bouwdrogers?

De Trotec bouwdrogers hebben een aantal voordelen die bij ieder model terugkomen. Zo kun je te allen tijde genieten van massieve rubberbanden, waardoor het transport eenvoudiger wordt. Zo kun je hem overal neerzetten waar je maar wilt en tevens ook nog stapelen indien je meerdere apparaten tegelijkertijd wilt gebruiken. Hiervoor is gebruik gemaakt van een industrieel ontwerp, waardoor een langere levensduur ook beter bereikt kan worden. Je hoeft daarbij ook niet bang te zijn voor schade door stof en vocht. Alle componenten zijn hier extra tegen beschermd. Het enige wat je nog hoeft te doen, is het stof eraf halen na gebruik en je kunt jarenlang genieten van dit apparaat.

Hoe werkt een Trotec bouwdroger?

De werking van een Trotec bouwdroger is vrijwel hetzelfde als alle andere bouwdrogers die er op de markt te vinden zijn. Je verplaatst de bouwdroger door middel van de wielen naar de ruimte die je ontvochtigd wilt hebben, steekt de stekker in het stopcontact en zet het apparaat aan. Daarna kun je aan de slag met het drogen ervan. Hiervoor kun je ook enkele standen inschakelen zodat er nog gerichter gedroogd kan gaan worden. Tevens registreer je het gehele verbruik. Wanneer je klaar bent met het drogen van de muren en vloeren hoef je het apparaat alleen nog maar uit te zetten en weer op te bergen. Het compacte formaat van de bouwkachel zorgt ervoor dat het apparaat nooit in de weg komt te staan.

Speciale functies van een Trotec bouwkachel

Trotec klimaatbeheerssystemen kennen enkele speciale functies. Zo heb je bijvoorbeeld een bedrijfsurenteller, waardoor je precies weet hoe lang de Trotec bouwdroger erover doet om een ruimte te ontvochtigen. Dit kan je in de toekomst helpen om de werkzaamheden nog gerichter uit te voeren. Je weet immers wat ervoor nodig is en hoeveel uur je ermee kunt verkorten. Tevens kan ook het stroomverbruik geregistreerd worden. Als je dit verbruik bijhoudt, zou je het eventueel kunnen verrekenen met de kosten. Voor de rest is het voornamelijk een simpel apparaat waarmee iedereen overweg kan. Zo houd je het bouwproject simpel, terwijl je de tijd toch aanzienlijk verkort.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Voordat je overgaat tot de aankoop van een dure of goedkope bouwdroger, moet je goed bekijken welke specificaties het apparaat nodig heeft. De verschillende modellen brengen namelijk ook verschillende eigenschappen met zich mee, waardoor je het apparaat altijd aan de klus aan kunt passen. Denk daarbij aan de maximale oppervlakte dat ermee gedroogd kan worden. Ook het geluidsniveau, de grootte van het apparaat en de prijs waarvoor je de droger aan kunt schaffen kunnen doorslaggevend zijn voor je keuze. Bekijk daarom altijd waar je het beste mee uit de voeten kunt en zorg ervoor dat de Trotec bouwdroger je alleen maar voordelen kan brengen.

Trotec bouwdrogers

  • Massieve rubberwielen voor extra comfort
  • Betrouwbare apparaten tegen schappelijke prijzen
  • Altijd bouwdrogers met elkaar te combineren