Tristar VE-5805 statief ventilator

Tristar VE-5805 statief ventilator

Met een ventilator heb je altijd een aangename temperatuur bij jouw lichaam. Ondanks dat dit apparaat niet verkoelt, merk je er wel veel van wanneer je ervoor staat. De luchtverplaatsing kan jou daarom toch van een aangename temperatuur voorzien. De Tristar VE-5805 is hier een voorbeeld van. Dit model klimaatbeheersing voor thuis biedt daarom voldoende uitkomsten in de warme zomermaanden en je hoeft je werkzaamheden niet stil te leggen doordat het zweet naar beneden drupt.

Tristar VE-5805 overzichtTristar VE-5805 statief ventilator

De Tristar VE-5805 is een staande ventilator die de middelgrote ruimtes zou kunnen voorzien van koele lucht. Zo kun je deze in een woonkamer of kantoor plaatsen, waardoor het direct aangenamer wordt. De draaistand van het apparaat zorgt er daarbij voor dat er een groot bereik is. Stel hiervoor zelf een van de drie standen in, waardoor je zelf de windkracht bepaalt. Daarna hoef je hem alleen nog maar op de juiste hoogte te zetten en de kop te kantelen, waardoor de goede richting ook bepaald is. Voor iedere warme zomerdag is er hierdoor voldoende gebruiksgemak en heb je altijd een aangename temperatuur in huis.

In de doos

  • Tristar VE-5805
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Tristar VE-5805

De VE-5805 biedt ondanks de mogelijkheden voldoende gebruiksgemak. De hoogte is eenvoudig in te stellen via de stand en de kop kun je in slechts enkele handelingen kantelen. Hierdoor heb je te allen tijde de juiste windrichting te pakken. Voeg hier de standen aan toe die je met de knoppen in kunt stellen en je hebt ook de juiste kracht. De bediening wordt hierdoor heel eenvoudig. Zo ook het onderhoud. Hiervoor hoef je alleen het rooster eraf te halen, waarna je de bladen schoon kunt maken.

Voor- en nadelen van de Tristar VE-5805

Deze ventilator van Tristar haalt het grote voordeel voornamelijk uit de eenvoudige bediening. Je hebt slechts enkele knoppen tot jouw beschikking en kunt daarbij ook direct de kanteling regelen. Zo heb je altijd een windrichting die geheel naar wens is. De verkoeling komt op deze manier altijd naar jou toe, waarbij je er ook voor kunt kiezen om de draairichting in te stellen. Doordat werkelijk alles in te stellen is, kun je de ventilator geheel naar wens maken. Het nadeel van deze ventilator is dat er geen timer op zit. Je zult hem hierdoor altijd met de hand uit moeten zetten voor het slapen gaan.

Conclusie

De Tristar VE-5805 is een goede ventilator wanneer je van alle gemakken voorzien wilt zijn. Deze ventilator is in zoveel verschillende standen in te schakelen dat je altijd voldoende wind hebt om de verkoeling op te zoeken. Tijdens de warme zomermaanden hoef je je niet meer druk te maken om de zweetdruppels die naar beneden lopen. Doordat de wind langs jouw lichaam gaat, heb je altijd de verkoeling die je nodig hebt.