Tristar mobiele airco's

Een mobiele airco

verkoelt & ontvochtigt

Tristar mobiele airco’s – De oplossing in de zomermaanden

De Tristar mobiele airco’s zijn bedoeld om je in de zomermaanden voldoende verkoeling te bieden in de woning. Hiervoor heb je een compact model beschikbaar, die in verschillende ruimtes tot uiting kan komen. Bij het merk zijn hiervoor verschillende varianten te verkrijgen die allemaal iets anders te bieden hebben. Met een mobiele airco kun je daarom altijd een aangename temperatuur hebben, zonder dat je hier al te veel geld voor uit hoeft te geven. De warme zomermaanden zijn weer eenvoudig door de komen.

Welke Tristar mobiele airco kopen?

Tristar mobiele airco (AC-5477 3-in-1)

Wat is nu de beste mobiele airco van Tristar? Er zijn verschillende mobiele airco systemen te vinden, waardoor er ook veel mogelijkheden zijn bij verschillende huizen. Zo heb je bijvoorbeeld de Tristar AC-5477 3-in-1. Deze goedkope mobiele airco kan naast de warme lucht uit de ruimte trekken ook nog ventileren en de luchtvochtigheid wegnemen. Hiervoor heb je een afstandsbediening tot je beschikking om je van alle gemakken te kunnen voorzien. Voor de verkoeling hoef je alleen maar de afvoerslang uit het raam te hangen, waarna de warme lucht plaatsmaakt voor de koelte.

Ook de Tristar AC-5529 biedt deze mogelijkheid. Echter is deze mobiele airconditioning voornamelijk gericht op de airconditioning. Dit is een simpeler model, wat je ook in de prijs terugziet. Gelukkig zijn alle mobiele airco’s van Tristar voor een schappelijke prijs te verkrijgen, waardoor je altijd een airco binnen je budget kunt krijgen. De verschillende mobiele airco’s kunnen je in ieder geval in de zomer voldoende verkoeling geven om je werkzaamheden uit te kunnen voeren. Hierdoor wordt het altijd een stuk aangenamer in de ruimte waarin de airco zich bevindt.

Wat zijn de voordelen van Tristar mobiele airco’s?

Tristar mobiele airco systemen (zoals de Tristar AC-5531, Tristar AC-5502AM en de Tristar AC-5562) kennen verschillende voordelen. Ten eerste is dit de prijs. De fabrikant kan je voor een laag bedrag namelijk al een airco bieden, waardoor je er altijd een binnen het budget kunt vinden. Hiervoor krijg je veel terug. Een van de mogelijkheden die je namelijk hebt, is om de airco geheel naar wens in te stellen door middel van de afstandsbediening. Je kunt hierdoor gewoon verder gaan met je werkzaamheden en alleen je arm in de goede richting te richten. Een ander voordeel van de Tristar airco’s is het feit dat er een timer op zit. Hierdoor bepaal je zelf wanneer de mobiele airco aangaat of weer uitgaat. Dit zorgt er ook voor dat je de airco aan zou kunnen zetten als je gaat slapen. De airco staat dan niet heel de tijd te blazen, waardoor je er onverhoopt ook niet door gewekt wordt of opstaat de volgende ochtend met een stijve nek of andere lichamelijke klachten.

Hoe werkt een Tristar mobiele airco?

De werking van een Tristar mobiele airco is eenvoudig. Het eerste wat je hiervoor moet doen is de airco op de juiste plaats te zetten. Je moet hierbij goed in het achterhoofd houden dat er een raam of deur beschikbaar moet zijn om de afvoerslang door naar buiten te hangen. Zodra je dit gedaan hebt, kun je de mobiele airco aanzetten en een van de standen inschakelen. Je kunt er hierbij voor kiezen om dit door middel van de knoppen op de airconditioning te doen, maar ook met de afstandsbediening. Je hebt hierdoor veel gemakken, die je met andere airco’s niet hebt.

Speciale functies van een Tristar mobiele airco

De Tristar mobiele airconditioning kent speciale functies die afhankelijk zijn van het model. Het is afhankelijk van je keuze welke functies je gaat krijgen. Kies je bijvoorbeeld voor een 3-in-1 airco, dan heb je ook standen voor ventilatie tot je beschikking. Zo haal je niet alleen warme lucht uit de ruimte, maar kun je ook koele lucht de kamer inblazen. Daarnaast heb je al speciale functie dat er een uitgebreide afstandsbediening beschikbaar is. Je hoeft hierdoor niet meer op te staan om een nieuwe stand in te stellen, maar kunt vanaf de bank, het bureau of vanuit bed genieten van de gemakken.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Als je voor een Tristar mobiele airco gaat kijken moet je ervoor zorgen dat je goed voor ogen hebt waar je belang bij hebt. De modellen kennen namelijk verschillende specificaties, waardoor een keuze niet heel eenvoudig te maken is. Door zelf al te bedenken waar je belang bij hebt, kun je de lijst aan mogelijkheden al beperken tot een minimum. Vergeet daarbij ook niet om een budget vast te stellen, zodat je niet te veel gaat betalen. Er zijn immers verschillende prijsklassen te vinden, waardoor alles aan je eigen situatie aangepast kan worden. Interesse in een ander klimaatsysteem voor thuis, dan kun je kiezen voor een Tristar luchtkoeler, Tristar mobiele verwarming of Tristar ventilator.

Tristar mobiele airconditioning

  • Verschillende modellen terug te vinden
  • Meer dan alleen verkoeling in huis brengen
  • Ook als ventilator te gebruiken