Tristar KA-5914 mobiele verwarming

Tristar KA-5914 mobiele verwarming

Niet iedere kamer in huis is voorzien van een radiator. Dit is vaak ook niet nodig, want je bent immers niet overal tegelijkertijd op een dag binnen. Tegelijkertijd kan het echter ook tot onaangename temperaturen leiden in de winter. Wanneer je de kleinere ruimtes in de woning wilt verwarmen, kun je kiezen voor de Tristar KA-5914 convectorkachel. Deze bijverwarming heeft genoeg vermogen om jou direct te laten genieten van de temperaturen, zonder dat je hiervoor een centrale verwarming aan hoeft te zetten. Zie het als een win-win situatie.

Tristar KA-5914 convectorkachel

Tristar KA-5914 convectorkachel

De Tristar KA-5914 convectorkachel is een geschikte en goedkope mobiele verwarmer voor de kleinere kamers. Zo kun je jouw werkkamer omtoveren tot een aangename ruimte, waar je jouw taken uit kunt gaan voeren. Als convectorkachel kun je hem eenvoudig verplaatsen dankzij het handvat. Tevens neemt deze verwarmer weinig plek in beslag. Je gaat er daarom ook geen last van hebben. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de warmte-intensiteit te bepalen, zodat de warme lucht vanzelf de ruimte in wordt geblazen. Wanneer je er helemaal geen omkijken meer naar wilt hebben kun je ook de timer nog instellen. Het apparaat schakelt dan vanzelf uit.

In de doos

  • Tristar KA-5914
  • Handleiding
  • Afstandsbediening

Bediening en onderhoud van de Tristar KA-5914

De Tristar KA-5914 convector kachel kan ingesteld worden door middel van de knoppen. Hiermee stel je gelijk de vermogensstanden in, zodat je zelf bepaalt hoeveel warmte er tegelijkertijd in de ruimte wordt geblazen. Je kunt daarbij ook kiezen tussen warmte of koelte. Zo kun je het apparaat ook in de zomer gebruiken. Het enige waar je nog op hoeft te letten is dat de mobiele verwarmingop de juiste plaats komt te staan en de stekker in het stopcontact zit. Ook kun je dan kiezen voor de timer, zodat je zelf bepaald wanneer er geen warmte meer in de ruimte komt. Zo kun je jezelf ook veel energie gaan besparen.

Voor- en nadelen van de Tristar KA-5914

Deze Tristar mobiele verwarmer is een energiebesparend apparaat. Door middel van de timer en de Dual Kherr technologie kun je daarom veel energiekosten besparen aan het einde van het jaar. Ook kent het apparaat meerdere vermogensstanden, zodat je zelf kunt bepalen hoe warm het in de kamer wordt. Een ruimte van 15 vierkante meter behoeft immers een andere intensiteit dan een ruimte van 7 vierkante meter. Hiermee heb je te allen tijde een aangename temperatuur in huis. Houd er wel rekening mee dat de mobiele bijverwarmer niet in de badkamer geplaatst kan worden.

Conclusie

Jouw woning wordt weer aangenaam dankzij de Tristar KA-5914 mobiele verwarming welke je kunt gebruiken voor klimaatbeheersing in huis. Je hebt verschillende standen tot jouw beschikking, kunt vanuit jouw luie stoel het apparaat bedienen met de afstandsbediening en bepaalt zelf wanneer de kachel uitschakelt. Je hebt er eigenlijk geen omkijken meer naar. Desondanks ben je voor een klein bedrag verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Je hoeft dus helemaal niet veel uit te geven om van voldoende comfort te zijn voorzien en jouw ruimte te kunnen verwarmen.