Tristar KA-5911 convectorkachel

Tristar KA-5911 convectorkachel

De warmte in huis halen is altijd een goede keuze in de koude wintermaanden. Afhankelijk van jouw budget, moet je daarom gaan kijken of het voordeliger is om de centrale verwarming eens in de zoveel tijd uit te laten en gebruik te gaan maken van een mobiele verwarmer. Deze bijverwarming kan iedere ruimte in een korte tijd op de gewenste temperatuur brengen, waardoor je niet de gehele woning opgewarmd hoeft te hebben. Hiervoor kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Tristar KA-5911 convectorkachel. Deze mobiele kachel brengt jou voldoende comfort, zonder dat je hier veel voor gaat betalen. Met slechts een kleine investering ben je van alle gemakken voorzien.

Tristar KA-5911 mobiele verwarming

Tristar KA-5911 convector kachel

Wil je in je woning klimaatbeheersing welke ook nog eens te verplaatsen is? De Tristar KA-5911 is een mobiele verwarmer die bedoeld is om de kleinere ruimtes in jouw woning te verwarmen. De plaatsen waar geen radiatoren te vinden zijn of waar de centrale verwarming niet continu hoeft te branden kunnen dan alsnog de gewenste temperatuur krijgen, zodat jij jouw werkzaamheden voort kunt zetten. Met een vermogen van 1500 Watt is deze geschikt voor ruimtes tot 30 vierkante meter. De studeerkamer, slaapkamer of zelfs jouw garage wordt weer een fijne plek om te werken. Zo heb je binnen een korte tijd een aangename temperatuur, waarvoor je alleen nog maar de instellingen hoeft te plaatsen.

In de doos

  • Tristar KA-5911
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Tristar KA-5911

De Tristar KA-5911 convectorkachel is eenvoudig te bedienen door middel van de knoppen op het apparaat. De mobiele verwarmer is hierbij voorzien van een regelbare thermostaat, waardoor je zelf jouw temperatuur in kunt stellen. Ook kun je een van de warmtestanden inschakelen, zodat je binnen enkele minuten de warmte om jouw lichaam heen voelt. Wanneer je klaar bent met de ruimte verwarmen kun je de voordelige mobiele verwarmer weer uitzetten en verplaatsen naar de volgende ruimte. Je hoeft hem daarom niet te laten staan en houdt weer voldoende plaats over voor jouw andere spullen.

Voor- en nadelen van de Tristar KA-5911

De Tristar mobiele kachel is eenvoudig te bedienen. Je hebt hierdoor weinig kennis nodig om de warmte in huis te kunnen halen. Door middel van de schakelaars en de draaiknop aan de zijkant van het apparaat zijn alle instellingen zo geplaatst. Zo kun je aan de hand van de regelbare thermostaat altijd de juiste temperatuur instellen. Voor de kleinere ruimtes kun je hem dus zachter zetten en voor de grotere juist weer harder. Ook ben je altijd verzekerd van veiligheid. De mobiele kachel kent namelijk een oververhittingsbeveiliging, waardoor het apparaat automatisch uitschakelt wanneer deze te warm wordt.

Conclusie

Als je voldoende eenvoud wilt hebben tijdens het verwarmen van een van de ruimtes in jouw woning, dan is de Tristar KA-5911 convector kachel de geschikte oplossing. Je hoeft hierbij echter geen geavanceerde technologieën te verwachten. Mocht je dus genoegen nemen met een apparaat zonder al te veel poespas, is dit de juiste investering. Anders is het wellicht toch een verstandige keuze om naar een ander apparaat te gaan kijken, zodat je van nog meer gemakken bent voorzien.