Tristar KA-5093 mobiele verwarming

Tristar KA-5093 mobiele verwarming

Wie zegt dat er geen warmte in huis kan zijn zonder een centrale verwarming? De Tristar KA-5093 olieradiator bewijst het tegendeel. Dit mobiele verwarmingssysteem zorgt er namelijk voor dat de kamer waarin deze geplaatst is altijd voorzien is van een aangename temperatuur. Zelfs op plekken zonder radiatoren kun je dus genieten van de warmte lucht die de ruimte in wordt geblazen, waardoor het altijd aangenaam is. Ook wanneer je de kachel alweer uitgeschakeld hebt. Als je naar een nieuwe mobiele verwarmer op zoek bent, is deze Tristar zeker een model om mee te nemen in de overweging.

Tristar KA-5093 oliekachelTristar KA-5093 oliekachel

De Tristar KA-5093 oliekachel is een veelzijdig apparaat voor een lage prijs. Door het grote vermogen kun je namelijk ruimtes tot in de 20 vierkante meters verwarmen, terwijl er geen centrale verwarming meer aan te pas hoeft te komen. Door de zwenkwielen is het apparaat eenvoudig op zijn plaats te zetten, waarna je alle warmtestanden en een regelbare thermostaat tot jouw beschikking hebt. Zelfs als je de goedkope mobiele verwarmer uit hebt gezet, zal de warmte nog voor een langere tijd door blijven stralen. Daarbij ben je tevens verzekerd van veiligheid. Met deze mobiele verwarming kom je zeker de koude wintermaanden door.

In de doos

  • Tristar KA-5093
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Tristar KA-5093

Een eenvoudige bediening. Daar draait het bij deze Tristar mobiele verwarming om. Zodra je de mobiele bijverwarming met behulp van de zwenkwielen op zijn plek hebt gezet en de stekker in het stopcontact hebt gedaan, kun je gelijk een van de drie vermogensstanden uitzoeken. Ook kun je door middel van de thermostaat de gewenste temperatuur instellen. Als je beide schakelaars gedraaid hebt, zal de verwarmer op volle kracht aan de slag gaan om de ruimte van warmte te kunnen voorzien. Zodra je klaar bent kun je het snoer oprollen en in het snoeropbergsysteem doen. Je hebt er dan geen omkijken meer naar.

Voor- en nadelen van de Tristar KA-5093

De Tristar KA-5093 olie kachel heeft een stijlvol design voor een lage prijs. Je hoeft daarom geen flinke investering te doen om een klimaatsysteem in huis te krijgen die een plek binnen jouw interieur kan krijgen. Doordat je de thermostaat zelf kunt regelen ben je altijd voorzien van een aangename temperatuur. Of je nu veel warmte wilt of juist iets minder: alles is in te stellen. In combinatie met de veiligheidsfuncties op de mobiele verwarmer zorg je voor voldoende comfort. Het enige nadeel is het snoer. Deze is vrij kort, waardoor je de verwarmer altijd in de buurt van een stopcontact moet hebben staan.

Conclusie

Voldoende comfort in combinatie met eenvoud. De Tristar KA-5093 oliegevulde kachel is een van de beste kachels en de geschikte oplossing voor wanneer je een klein budget hebt en toch wilt genieten van een aangename temperatuur in iedere ruimte. Voor een laag bedrag haal jij kwaliteit in huis, waarbij ook nog veel zelf in te stellen is. De temperatuur is met slechts een draai aan de knop op de juiste hoogte gebracht en je kunt de werkzaamheden voortzetten in warmte.