Tristar KA-5037 mobiele verwarming

Tristar KA-5037 mobiele verwarming

Een mobiele verwarming kan een goede oplossing zijn wanneer je vaak in ruimtes bezig bent waar geen radiatoren hangen. Je hebt dan toch een aangename temperatuur, waardoor je tijdens de werkzaamheden niet in de kou zit. Daarnaast kun je met een bijverwarming ook net dat extra comfort verkrijgen, waardoor je de stookkosten laag kunt houden. Een van de mogelijkheden die je dan hebt, is de Tristar KA-5037 ventilatorkachel. Deze populaire mobiele verwarmer kent veel voordelen, waardoor het goed is om deze mee te nemen in jouw zoektocht naar de aangename temperatuur.

Tristar KA-5037 ventilatorkachelTristar KA-5037 ventilator kachel

Met de Tristar KA-5037 bijverwarming haal je altijd de warmte naar een kleine ruimte. Met de ventilatorstand wordt de warme lucht door de kamer heen geblazen in de koude wintermaanden. In de zomermaanden kun je genieten van een koele bries door het verwarmingselement uit te schakelen. Zo heb je in ieder jaargetijde de perfecte temperatuur. Voor de verwarming zijn er twee warmtestanden te vinden. Als het apparaat te warm wordt, schakelt deze automatisch uit. Zo worden ongelukken voorkomen. Ben je klaar met het verwarmen van de ruimte? Dan berg je het apparaat weer op.

In de doos

  • Tristar KA-5037
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Tristar KA-5037

Als je gaat kijken naar de bediening van de Tristar KA-5037 kachel ventilator kom je al snel tot de conclusie dat er weinig kennis nodig is om de gewenste temperatuur te kunnen verkrijgen. Je hoeft hiervoor namelijk alleen maar een van de twee warmtestanden in te schakelen, zodat het apparaat aan de slag kan. In de zomer zet je de ventilatormodus aan, zodat er uitsluitend frisse lucht de ruimte in wordt geblazen. Het enige waar je dan nog aan hoeft te denken is het apparaat uitschakelen wanneer je deze niet meer gebruikt en op te bergen. Dankzij de compactheid kan deze gewoon in een kast worden geplaatst, zonder dat hier veel ruimte in beslag wordt genomen.

Voor- en nadelen van de Tristar KA-5037

De eenvoud die je krijgt voor een degelijke prijs is het grootste voordeel van deze Tristar kachel. Er zit namelijk weinig poespas aan de mobiele verwarmer. Je kunt de instellingen plaatsen door middel van de knoppen en het apparaat gaat aan de slag. Je hebt dus altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook de snelheid waarmee verwarmd kan worden kan als een voordeel gezien worden. Je bepaalt met de standen namelijk zelf in welke tijd de warmte langs jouw lichaam wordt geblazen. Voor de ventilatorstand is echter geen keuzemogelijkheid. Hiervoor is er maar een stand beschikbaar. Dit kan soms als nadeel gezien worden.

Conclusie

De Tristar KA-5037 ventilator kachel is niet geschikt voor mensen die veel met een mobiele verwarmer willen doen. Je hebt immers weinig standen tot jouw beschikking en qua ventilatie heb je helemaal niets te kiezen. Wanneer het voornamelijk bedoeld is om de kamer in een korte tijd van warmte te voorzien zit je met dit model helemaal goed. Voor een lage prijs heb je met dit klimaatsysteem namelijk alle comfort in huis gehaald die je nodig hebt om te kunnen genieten.