Tristar KA-5036 mobiele verwarming

Tristar KA-5036 mobiele verwarming

In de koude wintermaanden is het vaak lastig om de woning op de juiste temperatuur te houden. Niet overal zijn radiatoren te vinden en als deze er zijn, kan het alsnog voorkomen dat het koud blijft. Je kunt er dan voor kiezen om de Tristar KA-5036 mobiele verwarming aan te schaffen. Deze mobiele verwarmer kan in de kleinere ruimtes goed tot zijn recht komen en geeft jou alles wat je nodig hebt om de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Door de functies ga je altijd een goed apparaat in huis halen en profiteer je van de voordelen van een Tristar mobiele verwarmer.

Tristar KA-5036 keramische kachelTristar KA-5036 keramische kachel

De Tristar KA-5036 keramische kachel is speciaal ontworpen voor de kleinere en middelgrote ruimtes. Met een vermogen van 2000 Watt zorg je er daarom voor dat er warmte komt in de ruimte waar je op dat moment bezig bent. Het apparaat kent weinig poespas, waardoor je alleen het hoognodige in huis gaat halen. Zo kun je een van de drie standen inschakelen om de intensiteit te bepalen en zorgt de oscillatiefunctie ervoor dat de kamer gelijkmatig verwarmd wordt. Dankzij de beveiligingsfuncties heb je altijd een veilig apparaat en kun je gaan genieten van het comfort dat de mobiele bijverwarming te bieden heeft.

In de doos

  • Tristar KA-5036
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Tristar KA-5036

De Tristar KA-5036 keramische kachel is voorzien van knoppen waarmee je de verwarmingsstanden in kunt schakelen. Hiermee bepaal je zelf wat er vermogen is dat er uit het apparaat komt. Doordat de oscillatiefunctie automatisch ingeschakeld wordt, wordt de warmte direct gelijkmatig door de ruimte verspreid. Je hoeft de mobiele verwarmer alleen op de plaats naar keuze te plaatsen en de stekker in het stopcontact te steken, waarna je ermee aan de slag kunt gaan. Je hebt altijd een goede temperatuur te pakken wanneer je de temperatuur ingesteld hebt.

Voor- en nadelen van de Tristar KA-5036

Ondanks de lage prijs kun je veel zaken zelf instellen bij de Tristar KA-5036 mobiele verwarming. Dit geeft als groot voordeel dat je altijd een aangename temperatuur te pakken hebt, zonder dat dit op vol vermogen door de ruimte hoeft te worden geblazen. Doordat het gelijkmatig verdeeld wordt, kun je alleen nog maar genieten. Ook ben je altijd van veiligheid voorzien dankzij de omval- en oververhittingsbeveiliging. Een groot nadeel van deze goedkope mobiele kachel is het ontbreken van een timer. Je moet daarom zelf opletten dat je het apparaat uitschakelt om een hoge energierekening te voorkomen.

Conclusie

Als je voor voldoende eenvoud wilt gaan in combinatie met een aantal veiligheidsfuncties, dan heb je dit klimaatbeheerssysteem tot jouw beschikking om jou van alle gemakken te kunnen voorzien. Met slechts enkele instellingen kun je altijd de gewenste temperatuur behalen en zorg je ervoor dat je geen koude ruimte meer overhoudt in huis. De gelijkmatigheid waarmee de warmte door de kamer geblazen wordt, zorgt ervoor dat je de bries altijd zult voelen. De aanschaf is daarom zeker het geld waard en je kunt er direct een flinke besparing op jouw stookkosten mee behalen.