Tristar AC-5562 mobiele airco

Tristar AC-5562 mobiele airco

Zodra de zweetdruppels naar beneden lopen wil je het liefst de verkoeling opzoeken. Buiten zijn de temperaturen echter vaak hoog, waardoor het lastig wordt om een zuchtje wind te vinden. Binnen lopen de temperaturen ook op, waardoor je over moet gaan tot een ventilator. Of in dit geval een airco op wieltjes. De Tristar AC-5562 mobiele airco staat hierbij tot jouw dienst. Daarbij kun je deze ook inzetten in de winter, doordat er een verwarmingsfunctie op zit. Je bent van alle gemakken voorzien en hoeft niet bang te zijn dat er een onaangename temperatuur in huis hangt.

Tristar AC-5562 mobiele airco overzicht

Tristar AC-5562 mobiele aircoDe Tristar AC-5562 mobiele airco zorgt het hele jaar voor een goede temperatuur in huis. Of het buiten nou warm of koud is, je kunt de temperatuur eenvoudig instellen via het display of de afstandsbediening. Zo kun je ook de timer instellen, waardoor er vooraf bepaald wordt wanneer de airco aan gaat en wanneer deze automatisch weer uitschakelt. Daarbij heb je vier mogelijkheden beschikbaar: verkoelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen. De twee ventilatorstanden zorgen altijd voor een goede bries.

Deze voordelig mobiele airco heeft een koelvermogen van 12.000 BTU, waarmee je een ruimte tot 40 vierkante meter kunt verkoelen. De ontvochtiging gebeurt met 1,2 liter per uur, waardoor je geen klam gevoel meer overhoudt. De droge lucht kan ook efficiënter verkoelen, wat jou weer energie kan besparen. Wat je ook doet, je hoeft je geen zorgen te maken over de ruimte die de airco inneemt in jouw woning en hoeft er ook geen plaats vrij voor te maken in de kast. Je kunt de mobiele airconditioning immers het gehele jaar door blijven gebruiken om in je huis klimaatbeheersing te creëren.

In de doos

  • Tristar AC-5562
  • Handleiding
  • Afvoerslang
  • Afstandsbediening

Bediening en onderhoud van de Tristar AC-5562 mobiele airco

De Tristar AC-5562 mobiele airco is eenvoudig te bedienen. Zonder al te veel moeite heb je een aangename temperatuur in huis. Hiervoor kun je de afstandsbediening gebruiken, waardoor je niet meer op hoeft te staan. Ook kun je aan de hand van de digitale timer ervoor zorgen dat de mobiele airco vanzelf aan en uit gaat. Hierna verplaats je de mobiele airconditioner naar de ruimte die een andere temperatuur moet verkrijgen. Het enige wat jou dan nog rest is het filter schoonmaken.

Voor- en nadelen van de Tristar AC-5562 mobiele airco

Er zijn verschillende redenen om voor deze Tristar airco op wieltjes te kiezen. Een van de positieve punten is namelijk het koelvermogen, waarmee je grotere ruimtes kunt gaan verkoelen. Doordat je hier ook direct een ontvochtiger bij hebt, kun je een goed binnenklimaat realiseren. De timer zorgt er tevens voor dat er weinig energie verbruikt wordt en je alleen nog maar kunt genieten. Je hoeft de mobiele airco alleen maar te verplaatsen wanneer je dit nodig vindt en wordt iedere ruimte in huis weer iets aangenamer.

Conclusie

Voor een totaalplaatje met een lage prijs moet je bij de Tristar AC-5562 mobiele airco zijn en is dit misschien ook wel de beste airco voor jou! Deze mobiele airconditioner kent namelijk voldoende mogelijkheden om het gehele jaar door van een aangename temperatuur te zijn voorzien. Je hoeft hiervoor niet veel moeite te doen, maar kunt gewoon vanuit jouw luie stoel de instellingen veranderen. Je moet dan niet vergeten om het nodige onderhoud uit te voeren, anders ga je er geen profijt meer van hebben. De mobiele airconditioner heeft namelijk geen hele grote capaciteit, waardoor je dagelijks moet controleren.