Tristar AC-5531 mobiele airco

Tristar AC-5531 mobiele airco

Jouw energiekosten kunnen flink oplopen wanneer er meerdere apparaten aan staan. Zowel in de zomer- als wintermaanden ben je continu bezig om een goede temperatuur in huis te krijgen. Als je hier meerdere apparaten voor nodig hebt, ben je nooit zuinig bezig. Met de Tristar AC-5531 mobiele airco is dit echter verleden tijd. Je hebt een apparaat waarbij de temperatuur in te stellen is tussen de 16 en 31 graden Celcius voor een optimale klimaatbeheersing in huis. Je bent daarom van alle gemakken voorzien en kunt optimaal gaan genieten.

Tristar AC-5531 overzicht

Tristar AC-5531 mobiele aircoDe Tristar AC-5531 mobiele airconditioner is een airco die eenvoudig is in gebruik en meer kan dan alleen het verkoelen van de ruimte waarin deze staat. Je kunt er namelijk ook mee ontvochtigen en ventileren. Het verkoelende effect is hierbij direct te merken. Wanneer de temperaturen buiten hoog oplopen, is het voor jou genieten binnenshuis. Hiervoor is een koelvermogen van 10.500 BTU beschikbaar. De mobiele airco kan hiermee een ruimte van 90 kubieke meter verkoelen. Je hebt voor de gemiddelde woonkamer meer dan genoeg capaciteit beschikbaar.

De AC-5531 mobiele airco is hierbij zuinig. Met energielabel A hoef je niet bang te zijn voor een heel hoge energierekening. Daarbij krijg je niet alleen verkoeling, maar wordt de frisse lucht ook de lucht in geblazen middels de ventilatiestand. Deze stand schakel je in met de afstandsbediening, waardoor opstaan niet meer nodig is. De digitale timer is ook op deze afstandsbediening in te stellen. Je bepaalt hierdoor vooraf al wanneer de airconditioning op wieltjes aangaat.

In de doos

  • Tristar AC-5531
  • Handleiding
  • Afstandsbediening
  • Afvoerslang

Bediening en onderhoud van de Tristar AC-5531

Door de afstandsbediening heb je alle functies van de Tristar airco eenvoudig ingesteld. Of je nu voor de koelte of voor de ventilatie gaat, jouw mobiele airco is in slechts enkele klikken volledig bediend en je kunt achterover gaan zitten. Ook kun je met het display de instellingen handmatig instellen, waarna je ook alle gegevens af kunt lezen. Het onderhoud is al even eenvoudig. De filter is voorgemonteerd, maar te verwijderen voor een grondige schoonmaak. Ook de condens kun je uit het reservoir halen, waardoor de airco weer kan ontvochtigen.

Voor- en nadelen van de Tristar AC-5531

De voordelen van de Tristar AC-5531 mobiele airco zijn niet op een hand te tellen. Deze goedkope mobiele airconditioner is namelijk energiezuinig, gemakkelijk in te stellen en geschikt voor verschillende ruimtes. De twee ventilatorstanden en een luchtontvochtiger zorgen ervoor dat je alle functies bij de hand hebt om het beste binnenklimaat te realiseren. Als nadeel zou je kunnen benoemen dat deze airco niet geschikt is voor de grootste ruimtes. Voor grote kantoorruimtes moet je dus toch op zoek naar een ander model.

Conclusie

Het mag dan geen uitgebreide mobiele airconditioning zijn, je hebt in principe alles wat je nodig hebt om de warme zomermaanden door te kunnen komen. De Tristar AC-5531 verrijdbare airco kan de lage hoeveelheid aan functies echter ook tegen zich hebben. Je hebt immers geen verwarmingsfunctie tot je beschikking en moet het daarom doen met wat de airco het beste kan: het verkoelen van jouw ruimte. Echter heb je voldoende mogelijkheden voor jouw woning en kun je alles naar wens in gaat stellen. Voor de prijs is dit apparaat het meer dan waard.