Tristar AC-5502AM mobiele airco

Tristar AC-5502AM mobiele airco

De Tristar AC-5502AM mobiele airco kan jou helpen in de warme zomermaanden om het huis koeler te krijgen. De mobiele airco kan namelijk op iedere plek in huis geplaatst worden, zolang er een stopcontact en een raam beschikbaar is. Hierdoor kun je de warmte uit de ruimte onttrekken, waarna er frisse lucht de ruimte in wordt geblazen. De werkzaamheden kunnen hiermee zonder zweetdruppels worden hervat en er ontstaan altijd aangename temperaturen in huis. Het binnenklimaat wordt daarnaast aanzienlijk verbeterd. Ben je op zoek naar een mobiele airconditioner voor grote ruimtes, dan is dit misschien wel de beste mobiele airco voor jou!

Tristar AC-5502AM overzicht

Tristar AC-5502AM mobiele aircoDe Tristar AC-5502AM is een mobiele airco op wielen waarmee ruimtes tot 80 vierkante meter verkoeld kunnen worden. Hierdoor is de airco op wieltjes niet alleen geschikt voor een woning, maar ook voor kantoorpanden. Met een energielabel A hoef je ook niet bang te zijn dat de energierekening flink op gaat lopen. Voor een laag bedrag per maand heb je jouw woning namelijk verkoeld en ontvochtigd. De airco maakt hierbij een geluid van maximaal 65 decibel, waardoor je hem bijna niet gaat horen in de woonkamer of op kantoor.

De Tristar airconditioning kent een automatische aan- en uitschakelaar. Hierdoor hoef je zelf niet continu op te letten of de mobiele airco aan staat, maar kun je wel genieten van de frisse lucht. Ook kun je de temperatuur zelf instellen, waardoor je te allen tijde bent voorzien van de gewenste temperatuur in de ruimte waarin je je bevindt. Als je gaat verplaatsen kun je de mobiele airco gewoon meenemen doordat er wieltjes onder zitten en het handvat het gemakkelijk maakt.

In de doos

  • Tristar AC-5502AM
  • Handleiding
  • Afstandsbediening
  • Afvoerslang

Bediening en onderhoud van de Tristar AC-5502AM

Door middel van de afstandsbediening kun je de Tristar AC-5502AM geheel naar wens instellen. Hierdoor ben je van alle gemakken voorzien en hoef je niet op te staan om jouw gewenste temperatuur in huis te krijgen. Ook kun je de instellingen aanpassen middels het display. Zo bepaal je zelf hoe je alles regelt en wordt jouw huis weer aangenaam tijdens de warme zomermaanden. Voor het onderhoud hoef je alleen maar de filter te verwijderen om de stof eruit te halen en met de aftapkraan de condens weg te halen.

Voor- en nadelen van de Tristar AC-5502AM

De Tristar AC-5502AM mobiele airconditioning is voor de grote ruimtes. Dit is een groot pluspunt ten opzichte van andere modellen. Je hebt hierdoor niet alleen de mogelijkheid om een woning te verkoelen, maar ook klimaatbeheersing in kantoorpanden ligt binnen de mogelijkheden. Hierbij ben je verzekerd van een vrij stille mobiele airco. Ook is het apparaat energiezuinig, waardoor jouw energierekening niet snel omhoog zal gaan. Een nadeel van deze verrijdbare airconditioner is wellicht dat je er niet goed mee kunt verwarmen. Hiervoor zul je dus toch de verwarming aan moeten zetten.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een mobiele airco die voor de grootste ruimtes de beste oplossing is, dan moet je bij de Tristar AC-5502AM mobiele airco. Deze airco voorziet hele werkvloeren van een frisse bries en biedt daarbij veel instellingen. De temperatuur is eenvoudig in te stellen met de afstandsbediening, waardoor je jouw werkzaamheden kunt hervatten.