Toyotomi TD-C300 luchtontvochtiger

Toyotomi TD-C300 luchtontvochtiger

Een luchtontvochtiger redt jou uit veel situaties. Een grote hoeveelheid vocht in huis leidt immers vaak tot een extra hoge kostenpost, doordat schimmels de kans krijgen om te groeien en jouw meubels door het vocht ook kunnen gaan rotten. Dit, terwijl het met slechts een kleine investering op te lossen is. De Toyotomi TD-C300 kan dan een geschikte oplossing zijn. Doordat deze luchtontvochtiger jou meer te bieden heeft dan alleen simpelweg vocht aan de ruimte onttrekken, is het goed om de mogelijkheden van dit apparaat te gaan bekijken en te zien wat het voor toevoeging is voor jouw huishouden.

Toyotomi TD-C300Toyotomi TD-C300 luchtontvochtiger

De Toyotomi TD-C300 is een luchtontvochtiger die tot 30 liter vocht per dag aan de ruimte kan onttrekken. Hiervoor is een waterreservoir van 4,9 liter beschikbaar. Met dit model ben je altijd verzekerd van een energiezuinig apparaat, doordat je alles van tevoren in zou kunnen stellen en er daarom ook geen omkijken meer naar hebt. De hygrostaat zorgt er daarbij voor dat er altijd de gewenste luchtvochtigheid behaald zou kunnen worden. Het enige wat je nog hoeft te doen is het apparaat te verplaatsen naar de gewenste ruimte, zodat uiteindelijk het hele huis is voorzien van een goed binnenklimaat.

In de doos

  • Toyotomi TD-C300
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Toyotomi TD-C300

Het klimaatbeheersingssysteem voor thuis is helemaal te besturen door middel van het display. Hier kun je alle instellingen overzichtelijk bij elkaar vinden, waardoor je de gewenste luchtvochtigheid in kunt stellen. Tevens vind je hier de programmering om het apparaat zelf aan en uit te zetten. Je bepaalt daarom altijd zelf in hoeverre je er nog naar om wilt kijken. Om het beste eindresultaat te behalen moet je er wel voor zorgen dat het waterreservoir op tijd geleegd wordt. Als je dit vergeet, zal het apparaat vanzelf uitgaan en pas weer herstarten als er een leeg reservoir is geplaatst.

Voor- en nadelen van de Toyotomi TD-C300

De Toyotomi TD-C300 is een energiezuinig apparaat. Hierdoor zal jouw energierekening nooit hoog op gaan lopen. Je kunt hiervoor gebruik maken van de auto-setting functie. Je stelt de hygrostaat in op de gewenste luchtvochtigheid en het apparaat gaat voor jou aan de slag. Daarbij ben je ook altijd verzekerd van stilte. Door het lage geluidsniveau ga je vrijwel niet horen dat het apparaat aanstaat. Dit kan ook gelijk een nadeel zijn. Je kunt immers vergeten om de luchtontvochtiger uit te zetten wanneer je geen gebruik maakt van de automatische functie. Echter is er geen reden om niet voor dit apparaat te gaan.

Conclusie

Deze luchtontvochtiger van Toyotomi  komt in iedere woning tot zijn recht. Door de hoge ontvochtigingscapaciteit in combinatie met alle gemakken die dit apparaat jou te bieden heeft, is het te allen tijde een goede investering. Het enige wat jij nog hoeft te doen is ervoor te zorgen dat je de lucht ontvochtiger op de juiste plaats in huis zet en de instellingen plaatst die je nodig hebt om het beste resultaat te behalen. Na het doen van deze investering ben je verzekerd van een goed binnenklimaat en wil je nooit meer iets anders.