Steba mobiele verwarming

een mobiele verwarming

warmt koude ruimte op

Steba mobiele verwarming – Een aangename temperatuur zonder centrale verwarming

Steba is een fabrikant die zich voornamelijk richt op kleine huishoudelijke apparaten. Hierdoor worden er verschillende mobiele kachels ontwikkeld die een woning van voldoende warmte kunnen voorzien. Met deze fabrikant ben je altijd voorzien van een goede kwaliteit. De investering die je maakt, verdient zichzelf automatisch terug door onder andere de lange levensduur en de energiezuinige functies die erop te vinden zijn. Het enige wat je dan hoeft te doen is de Steba mobiele verwarming aanschaffen en in de juiste ruimte te zetten. Je gaat merken dat je altijd goed uit bent met deze

Welke Steba mobiele verwarming kopen?

Steba mobiele verwarming (KH2 keramische verwarming)Een Steba mobiele verwarmer is een goede toevoeging aan je woning. Je kunt iedere ruimte binnen een korte tijd verwarmd hebben, zonder dat je hiervoor de centrale verwarming op vol vermogen hoeft te zetten. Doordat je een mobiele verwarmer maar voor een korte tijd aan hoeft te hebben om het beste resultaat te behalen, kun je tijdens je werkzaamheden genieten. Daarbij komen er geen stookkosten aan te pas, wat de energierekening veel lager kan gaan houden. Je moet dan wel het goede model aanschaffen, zodat je het juiste vermogen te pakken hebt en geen kou meer hoeven te leiden.

Een van de bijverwarming modellen die je zou kunnen kiezen is de Steba KH 5. Deze energiezuinige mobiele verwarmer is een keramische kachel, welke twee verschillende warmtestanden heeft. Daarbij wordt ook direct een deel van het stof opgevangen in de filter. Ruimtes tot 30 vierkante meter worden hierdoor altijd tot de juiste temperatuur opgewarmd, zonder hierbij te kort te doen aan het binnenklimaat. Wil je voornamelijk kleinere ruimtes verwarmen, dan is de Pikkolo Basic 1 de goede keuze. Deze Steba ventilatieverwarmer geeft je naast verwarming ook een koel briesje in de zomermaanden. Een ideale klimaatbeheersing voor thuis!

Wat zijn de voordelen van Steba mobiele verwarming?

De Steba mobiele verwarming kent veel verschillende warmtestanden. Deze standen zorgen ervoor dat je heel snel of geleidelijker de warmte de ruimte in kunt blazen. Je kunt hierdoor altijd zelf bepalen hoe warm het wordt in de woning. Daarbij ben je verzekerd van een energiezuinig apparaat. Doordat je geen stookkosten hebt en alleen maar stroom nodig hebt om het apparaat te laten werken, kun je de toekomstige kosten laag houden. Dit brengt veel extra voordelen met zich mee, terwijl het voor je huishouden alleen maar genieten is. Stel het apparaat daarom helemaal naar wens in en krijg meer warmte om je heen.

Hoe werkt een Steba mobiele verwarmer?

Iedere Steba mobiele verwarmer werkt op een eigen manier. De basis is echter altijd hetzelfde. Door de wielen onder het apparaat kun je deze naar de ruimte verplaatsen die je verwarmd wilt hebben. Daarna stop je de stekker in het stopcontact, zodat de mobiele verwarming van stroom wordt voorzien. Door middel van de knoppen stel je de juiste instellingen in. Denk daarbij aan de warmtestanden en de snelheid waarmee de warmte de ruimte in moet worden geblazen. Wanneer dit allemaal gedaan is, kun je genieten van de warme bries die langs je lichaam gaat. Zodra je de gewenste temperatuur hebt bereikt, kun je het apparaat weer uit zetten.

Speciale functies van een Steba mobiele verwarmer

Afhankelijk van het model heb je bij een Steba mobiele verwarmer verschillende functies beschikbaar. Zo zijn enkele modellen uitgerust met een timer. Wanneer je deze timer instelt, gaat het apparaat automatisch uit op de gewenste tijd. Daarnaast kun je de warmtestanden als speciale functie beschouwen. Afhankelijk van de temperatuur die je wilt bereiken kan een warmtestand het verschil maken. De verschillende instellingen zijn eenvoudig te plaatsen, waardoor je altijd van alle gemakken bent voorzien met deze bijverwarming. Toch zijn het allemaal apparaten die voorzien zijn van weinig poespas, waardoor ze toegankelijk worden gehouden voor iedereen.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

De zoektocht naar de beste kachel van Steba begint met het vaststellen van het budget. De verschillende modellen brengen namelijk ook allemaal andere prijzen met zich mee. In het assortiment zitten namelijk ook goedkope kachels. Als je voor jezelf bepaalt hoeveel je maximaal uit gaat geven, dan kan de lange lijst aan zoekresultaten al aanzienlijk verkleinen. Ook de eigenschappen van het apparaat moeten dan meegenomen worden. Als je voornamelijk voor eenvoud gaat, dan zijn er veel mogelijkheden. Als je specifiek op zoek bent naar een bepaald vermogen, een geluidsstil apparaat of een met veel verschillende standen, dan kan het lastiger worden om een geschikt model te vinden. Het blijft echter verstandig om alles mee te nemen in de zoektocht, zodat je nooit een Steba mobiele verwarming krijgt die niet bij de situatie past.

Steba mobiele kachel

  • In korte tijd de gewenste temperatuur
  • Voor iedere ruimte een ander model
  • Meerdere warmtestanden tot je beschikking