Stahlmann LE158 bouwdroger

Stahlmann LE158 bouwdroger

Met bouwkachels zorg je ervoor dat er altijd een goed eindresultaat geboekt kan worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het sneller drogen van de muren, zodat je eerder kunt beginnen aan het stuc- en schilderwerk. Een van de drogers die je dan aan kunt schaffen is de Stahlmann LE158 bouwdroger. Dit klimaatbeheerssysteem is de geschikte oplossing voor wanneer je de jezelf veel geld wilt besparen en het bouwproces aanzienlijk wilt gaan verkorten. Uiteindelijk kun je meerdere projecten tegelijkertijd aannemen en de winst van het bedrijf vergroten.

Stahlmann LE158 overzichtStahlmann LE158 bouwdroger

De Stahlmann LE158 is een bouwdroger die tot 158 liter vocht per dag aan de woning kan onttrekken. Dit houdt in dat je de grootste ruimten binnen een korte tijd ontdaan hebt van vocht en er geen problemen meer kunnen ontstaan. Doordat het geleidelijk gaat, zullen er ook geen scheuren meer in de muren komen. Je kunt hiervoor de afvoerslang koppelen, zodat je niet meer op hoeft te letten wanneer het waterreservoir vol is. Voor de rest zul je er geen last meer van hebben, want je gaat het niet eens horen dat het apparaat aan staat.

In de doos

  • Stahlmann LE158
  • Handleiding
  • Afvoerslang

Bediening en onderhoud van de Stahlmann LE158

De Stahlmann LE158 kent weinig speciale functies. Hierdoor heb je altijd een eenvoudig apparaat in handen waarmee je overweg kunt. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het apparaat naar de ruimte verrijden en de bouwdroger van stroom voorzien. Wanneer je de afvoerslang hierbij aansluit, hoef je ook het waterreservoir niet meer te legen. Dit zorgt ervoor dat je nog minder onderhoud overhoudt aan de bouwdroger. Je kunt jezelf hierdoor steeds meer gemakken geven, terwijl de werkzaamheden wel gewoon door gaan. Wil je een eenvoudige maar goede machine? Misschien is dit dan wel de beste bouwdroger voor jou!

Voor- en nadelen van de Stahlmann LE158

Deze bouwkachel van Stahlmann heeft als grootste voordeel dat deze voor grotere ruimtes beschikbaar is. Dit is een van de weinige bouwdrogers die de grootste projecten aankan, zodat je ook altijd verzekerd bent van een goed eindresultaat. Daarbij kun je alles zelf instellen. Je bepaalt hierdoor ook zelf welke luchtvochtigheid er bereikt moet worden. Het lage geluidsniveau van 60 decibel zorgt er tevens voor dat je hem nooit meer hoort. Het grootste nadeel is dat er geen timer beschikbaar is, waardoor je de bouwdroger uit moet zetten wanneer je klaar bent en het vocht uit de woning onttrokken is.

Conclusie

De Stahlmann LE158 mobiele verwarming is de perfecte keuze voor wanneer je de grootste projecten aan wilt gaan. Binnen een korte tijd heb je de woning ontvochtigd en kun je ervoor zorgen dat de muren en vloeren weer droog zijn. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de afvoerslang te koppelen, zodat het apparaat het vocht direct af kan gaan voeren. Het apparaat komt echter wel met een prijskaartje, waardoor je er goed op moet letten dat het ook daadwerkelijk binnen het budget past. Alleen dan kun je er alleen nog maar profijt van hebben en resulteert het in de beste bouwprojecten die je jezelf kunt wensen.