Solis ventilatoren

Een ventilator

zorgt voor verkoeling

Solis ventilatoren – Een ventilator met luxe

Solis ventilatoren zijn de iets duurdere ventilatoren in zijn soort. Echter krijg je er wel veel voor terug. Ieder model heeft namelijk iets unieks en er zijn veel verschillende opties bij gegeven. Het maakt daarbij ook niet uit welke variant je aanschaft, je hebt altijd voldoende mogelijkheden om de frisse lucht in huis te krijgen. Denk hierbij aan torenventilatoren, maar ook staande ventilatoren en tafelmodellen. Voor iedere ruimte in huis is voldoende lucht om te verkoelen en je kunt er zelf alle standen mee instellen. De windkracht en de draaiing van de Solis ventilator kunnen dus geheel naar eigen hand worden gezet.

Welke Solis ventilator kopen?

Solis ventilator (Easy Breezy staande ventilator)Solis ventilatoren komen in verschillende modellen. Zo is er bijvoorbeeld de Solis Easy Breezy 757 torenventilator, welke nooit veel ruimte in beslag zal nemen. Een torenventilator gaat namelijk vooral de hoogte in en kan eenvoudig ergens tussen geplaatst worden. Ondanks dat deze ventilator maar enkele centimeters breed is, biedt deze voldoende kracht om een ruimte te verkoelen. Hiervoor heb je meerdere functies die je in kunt stellen. Ook kan de stof die aangetrokken wordt direct in het filter verdwijnen. Je hebt altijd schone lucht in huis, wat weer goed is voor allergieën.

Zo heeft elke ventilator van Solis wel een mogelijkheid. De verschillende modellen kunnen allemaal een andere kracht afleveren, waardoor je deze goed aan kunt passen aan de woonruimte. Ook kun je zelf bepalen in welke richting deze blaast. Bij enkele modellen kan dit voornamelijk door de ventilator te draaien, maar er zijn er ook die in 80 graden kunnen draaien om de lucht goed te verspreiden. Je hoeft hierdoor niet meer op te staan, totdat je de ventilator weer uit zet. Dit biedt je de gelegenheid om te kunnen genieten, zonder dat het je veel moeite en energie gaat kosten. Ben je op zoek naar een staande ventilator, dan kun je eens kijken naar de Solis Fantastic 750 of de Breeze 360.

Wat zijn de voordelen van Solis ventilatoren?

Ventilatoren van Solis hebben als groot voordeel dat deze altijd doen waar ze voor gemaakt zijn. De lucht wordt namelijk met veel kracht de ruimte in geblazen, waardoor de ruimte wordt verkoeld en de lucht bij veel ventilatoren ook direct gezuiverd wordt. Hierdoor zijn deze apparaten ook uitermate geschikt voor mensen met allergieën. Alle dierenharen en het stof worden door het apparaat aangetrokken. Het is dan wel van belang dat je de filters om de zoveel tijd schoonmaakt, zodat deze nog altijd hun werk kunnen blijven doen.

Hoe werkt een Solis ventilator?

Solis ventilatoren kennen meerdere handleidingen. Je hebt verschillende modellen in meerdere prijsklassen, waarbij de werking net iets anders zit. Zo kun je de een uitsluitend bedienen door middel van de knoppen, welke ook voornamelijk standen te bieden hebben. Andere klimatiseringssystemen kun je weer verder instellen, waardoor je ook meer opties tot je beschikking hebt. De draaistand, de kracht van het blazen en zelfs de hoogte van een ventilator kunnen namelijk ingesteld worden. Het is daarom altijd goed om naar de specificaties van een ventilator te kijken, zodat je weet hoeveel gebruiksgemak je hebt.

Speciale functies van een Solis ventilator

De Solis ventilatoren kennen dankzij de hoeveelheid modellen ook allemaal andere functies. Bij veel modellen heb je bijvoorbeeld een timer op het apparaat zitten. Door middel van deze timer kun je instellen wanneer de ventilator weer uit moet schakelen. Handig wanneer je een relatief stille Solis ventilator hebt voor in de slaapkamer en onder het genot van frisse lucht wilt gaan slapen. Dit kan veel uitkomsten bieden wanneer het in de zomermaanden ’s nachts niet goed afkoelt en je de kamer toch op een aangename temperatuur wilt hebben.

Ook heb je vaak de mogelijkheid om de blaasstanden in te schakelen. Ventileren kan namelijk op verschillende manieren, wat een ventilator van Solis ook altijd mogelijk maakt. Denk hierbij aan de kracht van het blazen. Zo kun je voor zowel een zacht briesje als een stevigere wind voor het verkoelen van de gehele ruimte de geschikte stand inschakelen. Voornamelijk bij grotere ruimtes kan dit van belang zijn, omdat het anders maar aan een kant van de ruimte gekoeld wordt en dit eigenlijk weer in het niet gaat door de warme deken die in huis hangt.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Welke Solis ventilator je ook aanschaft, het is altijd goed om hierbij op het beschikbare budget te letten voordat je de beste ventilator aanschaft. De modellen van de fabrikant komen namelijk in veel verschillende prijsklassen, waardoor er voor ieder budget wel iets te vinden is. Hierdoor verschillen echter ook enkele specificaties. Zo kun je er bij de goedkopere ventilatoren vanuit gaan dat deze minder uitgebreid zijn, terwijl je bij de duurdere varianten nog extra functies toegevoegd krijgt om nog meer uit het apparaat te kunnen halen. Zorg er daarom voor dat je hier altijd van op de hoogte bent en vergelijk voordat je een model aanschaft.

Solis ventilatoren

  • Luxe uitziende ventilatoren
  • Een toevoeging voor de woning
  • Meerde functies in te stellen