Solis Fantastic 750 ventilator

Solis Fantastic 750 ventilator

Een ventilator biedt voor iedereen voldoende gemakken. Deze zorgt er immers voor dat je altijd een frisse wind in je gezicht en langs de rest van jouw lichaam hebt, waardoor de zweetdruppels bij jou in huis verleden tijd zijn. Als je hier ook nog veel verschillende standen bij hebt, dan kun je het voor jezelf nog aangenamer maken dan het al is. De Solis Fantastic 750 is een ventilator die jou uit de brand helpt. Het is daarom altijd goed om naar alle mogelijkheden te kijken, zodat je de aankoop kunt gaan maken.

Solis Fantastic 750 overzichtSolis Fantastic 750 staande ventilator

Wil je een ventilator kopen met meerdere standen? Dan is de Solis Fantastic 750 een goede keuze! Zo kun je altijd de juiste windkracht instellen, zonder dat je hiervoor veel moeite hoeft te doen. Je hoeft immers alleen maar de knoppen van de afstandsbediening in te drukken. Ook kun je door middel van de voetschakelaar alles in werking zetten. Zo kun je tijdens het langslopen direct alles activeren. De stopbeveiliging biedt hierbij ook meer veiligheid. Wanneer er kleine kinderen of huisdieren te dichtbij komen, wordt alles direct uitgeschakeld. De vingers lopen hierdoor geen schade op. In tegenstelling tot veel andere ventilatoren heb je ook direct een betere luchtkwaliteit vanwege de ionen generator.

In de doos

  • Solis Fantastic 750
  • Handleiding
  • Infrarood afstandsbediening

Bediening en onderhoud van de Solis Fantastic 750

De bediening van de Solis ventilator gebeurt aan de hand van de voetschakelaar of afstandsbediening. Hiermee kun je een van de drie standen inschakelen, waardoor je gelijk van alle gemakken bent voorzien. Je hebt de perfecte windkracht in jouw ruimte en kunt genieten van de koelte. Het enige onderhoud dat je eraan hebt, is de stoffilter. Wanneer je deze regelmatig schoonmaakt, heb je geen stof meer door het huis vliegen. Jouw luchtkwaliteit wordt dus direct verbetert. Dit maakt het een goede ventilator waar je geen technische kennis voor hoeft te hebben.

Voor- en nadelen van de Solis Fantastic 750

De Solis Fantastic 750 is een staande ventilator die altijd voor een betere luchtkwaliteit zorgt. Je hoeft hiervoor niet continu het raam open te hebben, maar alleen de stoffilter schoon te maken. Daarbij komt dat je het apparaat eenvoudig kunt bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Hierdoor hoef je niet meer op te staan om de stand te veranderen en is het alleen nog maar genieten. Met de afstandsbediening kun je ook gelijk een timer aanzetten, waardoor het apparaat automatisch uitschakelt. Het enige nadeel zou kunnen zijn dat je deze niet in hoogte kunt verstellen, waardoor je niet zelf kunt bepalen waar de wind terecht komt.

Conclusie

De Solis Fantastic 750 is een geschikte ventilator voor wanneer je kinderen of huisdieren hebt. Er kan niets tussen komen te zitten, waardoor je altijd veiligheid in huis hebt. Voeg hier het goede filter en de verschillende standen aan toe en je hebt altijd de perfecte oplossing voor de warme zomermaanden. Het klimaatsysteem is vanaf een afstand te bedienen, wat het ook mogelijk maakt om even tussen de werkzaamheden door de knoppen in te kunnen drukken om een andere windkracht in te stellen.