Solis Easy Breezy ventilator

Solis Easy Breezy ventilator

Koelte is altijd fijn. Zeker in de warme zomermaanden is het vaak van belang dat je niet veel zweet tijdens de werkzaamheden die je uit moet voeren. Doordat het buiten te warm is, kun je hier ook niet altijd gaan zitten om de verkoeling op te zoeken. Het kan daarom een goede keuze zijn om als klimaatbeheersing in huis een ventilator aan te schaffen. De Solis Easy Breezy is hier een goede keuze bij. Deze torenventilator biedt jou daarbij voldoende verkoeling om de maanden door te komen en toch al jouw werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Solis Easy Breezy staande ventilator - witSolis Easy Breezy overzicht

De Solis Easy Breezy is een torenventilator die niet veel plek in beslag neemt. De kleine diameter maakt het mogelijk om deze overal tussen de plaatsen, waarbij de ventilator de hoogte in gaat. Hierdoor kunnen zelfs de kleinste ruimtes eenvoudig worden verkoeld. Het verlichte display helpt om de bediening goed uit te kunnen voeren, waarbij je verschillende standen tot je beschikking hebt. Deze zou je zelfs met de afstandsbediening in kunnen stellen, waardoor je van nog meer gemakken bent voorzien. Voeg hier de timer functie aan toe en je wilt nooit meer iets anders dan deze toren ventilator.

In de doos

  • Solis Easy Breezy
  • Handleiding
  • Afstandsbediening

Bediening en onderhoud van de Solis Easy Breezy

Aan gebruiksgemak is ook gedacht, want de ventilator is eenvoudig te bedienen door middel van een afstandsbediening. Hiermee zijn alle standen in te schakelen, waardoor je zelf bepaalt hoe hard de wind is die door de ruimte heen blaast. Daarbij kun je hem ook laten draaien, waardoor er een nog betere spreiding plaatsvindt. Het onderhoud van de ventilator is niet geheel moeilijk. Je moet het filter eens in de zoveel tijd ontdoen van stof en een doekje met water en ammoniak is voldoende om het er weer goed uit te laten zien.

Voor- en nadelen van de Solis Easy Breezy

Deze ventilator van Solis heeft als groot voordeel dat deze eenvoudig te bedienen is. De afstandsbediening laat jou van alle gemakken voorzien en het enige onderhoud dat je eraan hebt, is de stoffilter. Deze kun je verwijderen om het stof eruit te halen, waarna jouw ventilator geen nieuw stof meer de ruimte in blaast. Daarbij biedt de torenventilator nog een voordeel. Je kunt de kamertemperatuur namelijk aflezen op het display. Een nadeel is dat deze niet verder in hoogte te verstellen is. Je zult hem daarom hoger moeten zetten om meer wind te vangen.

Conclusie

De Solis Easy Breezy is de beste ventilator als je een kleine ruimte wilt verkoelen. Door het compacte formaat ben je van alle gemakken voorzien en kun je genieten van de frisse lucht die door de ruimte wordt geblazen. Doordat de toren van zichzelf al hoger is, heb je niet alleen bij jouw voeten voldoende koelte, maar ook voor de rest van jouw lichaam. Je leest de temperatuur af op het display en kunt aan de hand hiervan bepalen welke stand je inschakelt met de afstandsbediening.