Solis Breeze 360 staande ventilator

Solis Breeze 360 staande ventilator

Tijdens de warme zomermaanden is het vaak lastig om de concentratie te kunnen bewaren. Het zweet loopt naar beneden en je gaat het liefste ergens verkoeling opzoeken. Echter is dat lang niet altijd mogelijk en zul je jouw werk aan het einde van de dag wel af moeten hebben. De Solis Breeze 360 kan jou hierbij helpen. Deze ventilator zorgt er namelijk voor dat de gehele ruimte van koelte wordt voorzien, waardoor het weer een aangename temperatuur aanneemt in huis. Als je deze ventilator in huis haalt, ben je van alle gemakken voorzien.

Solis Breeze 360 overzichtSolis Breeze 360 staande ventilator

De Solis Breeze 360 is een staande ventilator die 360 graden kan draaien. Hierdoor wordt de lucht door de gehele ruimte geblazen, wat het overal aangenaam kan maken. Hiervoor kun je gebruik maken van de afstandsbediening. Je hoeft dus niet per se op te staan om de ventilator te kunnen bedienen. Iedere stand is in te schakelen en je kunt met behulp van de timer ervoor zorgen dat deze in de nacht automatisch uitschakelt. Je kunt daarom gewoon in slaap vallen, terwijl de ventilator zijn werk blijft doen en jouw slaapkamer van frisse lucht kan voorzien. Dit terwijl je alles zelf instelt en de ventilator een volledige rondte draait.

In de doos

  • Solis Breeze 360
  • Handleiding
  • Afstandsbediening

Bediening en onderhoud van de Breeze 360

De Breeze 360 ventilator van Solis is eenvoudig te bedienen middels de meegeleverde afstandsbediening. Niet alleen kun je hier de standen mee inschakelen, ook heb je altijd de timer tot jouw beschikking. Deze timer zorgt er immers voor dat de ventilator niet de gehele nacht aan blijft staan. Je hoeft er niet meer voor op te staan. Ook het onderhoud is geheel eenvoudig. Je hoeft er namelijk alleen maar voor te zorgen dat de stoffilter regelmatig schoongemaakt wordt, zodat het stof niet opnieuw de kamer in geblazen wordt. Zo houd je jouw slaap- en woonkamer stofvrij.

Voor- en nadelen van de Breeze 360

De Solis Breeze 360 heeft als grote voordeel dat deze in 360 graden blaast. Hierdoor wordt de gehele ruimte voorzien van koele lucht. Hiervoor hoef je alleen maar een van de knoppen op de afstandsbediening in te drukken. Zelfs wanneer je weinig technische kennis hebt, is dit klimaatsysteem eenvoudig in gebruik. Daarbij is hij ook veilig voor huisdieren en kinderen, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van bladen. Het maakt daarom niet uit welke stand je inschakelt, jouw kinderen kunnen hier nooit hun vingers tussen hebben zitten.

Conclusie

De Solis Breeze 360 is een goede ventilator voor wanneer je meer wilt dan alleen maar een fris windje in huis. Niet alleen heb je namelijk de wind langs jouw lichaam gaan, ook kun je deze ventilator zo laten draaien dat de gehele ruimte wordt gekoeld. Voeg hier de timer en de veiligheid aan toe en je hebt een prima totaalplaatje voor iedere warme zomermaand. Daarvoor hoef je de ventilator alleen nog maar aan te schaffen, waarna je van alle gemakken bent voorzien.