Silk Air mobiele airco

Silk Air mobiele airco

Een onbekend merk, maar daarmee niet direct slechter dan andere modellen. De Silk Air mobiele airco is een goede toevoeging aan jouw interieur tijdens de warme zomermaanden en zorgt voor een goede klimaatbeheersing in huis. Je hoeft het apparaat alleen maar in de gewenste ruimte te zetten en de instellingen in te zetten, waarna er een frisse bries door jouw woning heen gaat. Dit model kent verschillende mogelijkheden om rekening mee te houden, waardoor het een goed model is om in het rijtje op te nemen.

Silk Air mobiele airco overzicht

Silk Air mobiele aircoDe Silk Air mobiele airco is de oplossing als je op zoek bent naar verkoeling tijdens de warme zomerdagen. Het airco systeem doet echter meer dan alleen verkoeling bieden. Deze kan ook ventileren en ontvochtigen, waardoor je een goed binnenklimaat realiseert. Alle instellingen plaats je door middel van de afstandsbediening en geeft jou de mogelijkheid om vanuit jouw luie stoel te genieten van de koelte in huis. Doordat de mobiele airco een geluidsniveau van maximaal 54 decibel heeft, kun je deze ook in de slaapkamer of werkkamer plaatsen. Je wordt hierdoor niet gehinderd door het achtergrondgeluid.

Deze mobiele airconditioner is tevens in te stellen door middel van een timer. Zo kun je de airco instellen voor wanneer je thuiskomt en komt de warmte je niet gelijk tegemoet. Je voorkomt hiermee ook dat er meer energie wordt verbruikt dan nodig is. Wil je deze mobiele airconditioner kopen, houd er dan wel rekening mee dat deze airco een koelvermogen van 7000 BTU kent, waardoor je ruimtes tot maximaal 23 vierkante meter kunt verkoelen. De grotere huishoudens zijn hierdoor niet direct gebaad bij dit model. Een gemiddeld huis is dit echter wel, waardoor je een goedkopere oplossing tot jouw beschikking hebt.

In de doos

  • Silk Air mobiele airco
  • Handleiding
  • Afstandsbediening
  • Afvoerslang

Bediening en onderhoud van de Silk Air mobiele airco

De Silk Air mobiele airco is te bedienen door middel van de afstandsbediening. Op deze afstandsbediening heb je slechts een aantal knoppen, waarmee alle functies in te stellen zijn. Zo kun je de ventilatiestanden bepalen, heb je twee koelniveaus beschikbaar en is de ontvochtiging in slechts een enkele klik ingesteld. Daarna is het alleen nog jouw taak om de mobiele airco te onderhouden. Ook dit kost jou geen moeite. De filter is eenvoudig los te halen, waarna je de pluizen eruit haalt. Ook het condens is makkelijk te verwijderen.

Voor- en nadelen van de Silk Air mobiele airco

Als je gaat kijken naar redenen om voor deze mobiele airconditioner te kiezen, dan zijn er een aantal dingen waar de Silk Air mobiele airco in uitblinkt. Als eerste kun je hem eenvoudig verplaatsen dankzij de wielen, waardoor je hem in een huiskamer of werkruimte kunt plaatsen. Ook is het een stille airco, waardoor je er zelfs mee zou kunnen slapen als je dit zou willen. De uitstraling van de airco is daarentegen wel iets minder, maar dit mag de pret niet drukken. Het enige wat jij wilt is de koelte het huis in halen.

Conclusie

De Silk Air mobiele airco is een goede oplossing voor iedereen die een laag budget heeft voor een goede verkoeling. Deze goedkope mobiele airconditioning heeft namelijk alle functies in huis om de warme zomermaanden door te komen. Je hoeft hierbij geen grote toeters en bellen te verwachten, maar er zijn voldoende standen om alles naar wens te hebben. De temperatuur zal binnen een korte tijd naar beneden gaan en de zweetdruppels blijven vanaf nu buiten de deur. Middels de timer heb je tevens de gewenste temperatuur zodra je terugkomt van het werk.