Qlima D612 luchtontvochtiger

Qlima D612 luchtontvochtiger

In huis is er vaak een vrij hoge luchtvochtigheid te vinden. Dit kan tot condens leiden en geeft jou ook een klam gevoel. Met een luchtontvochtiger kun je dit tegengaan, terwijl ook gelijk het stof weggehaald kan worden uit de lucht. Een van de mogelijkheden die je hiervoor hebt, is de Qlima D612 luchtontvochtiger. De voordelen van deze ontvochtiger zijn eindeloos, waardoor je binnen een korte tijd een goed binnenklimaat gerealiseerd hebt. Nadat je een van deze apparaten in huis hebt genomen wil je eigenlijk niets anders meer. En je bespaart jezelf er ook nog eens veel geld mee.

Qlima D612 overzichtQlima D612 luchtontvochtiger

De Qlima D612 is een lucht ontvochtiger die jou van alle gemakken voorzien. Het is een spatwaterdichte ontvochtiger, waardoor deze ook in natte ruimtes geplaatst zou kunnen worden. Hierdoor ben je verzekerd van een goed werkend apparaat. Tevens heb je verschillende functies tot jouw beschikking, waardoor je precies weet wat de luchtvochtigheid is en je kunt instellen wanneer het apparaat uitschakelt. Je hebt er geen omkijken meer naar. En heb je stof in de lucht hangen? Dan worden deze deeltjes gewoon opgenomen in de drielaags filter die in het apparaat te vinden is.

In de doos

  • Qlima D612
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Qlima D612

De bediening van de Qlima D612 klimaatbeheersing is eenvoudig. Je hoeft namelijk alleen maar de instellingen te plaatsen. Hierdoor heb je niet alleen de juiste stand voor het ontvochtigen van jouw woning, maar ook de timerfunctie. Het is dan alleen nog een kwestie van het waterreservoir en de stoffilter schoonmaken. Het waterreservoir heeft een capaciteit van 1,8 liter, waardoor je wel bijna iedere dag even aan de slag moet gaan. Zo voorkom je dat het apparaat uiteindelijk niet meer zijn werk doet en kun je ervoor zorgen dat de luchtvochtigheid goed blijft en kun je ervoor zorgen dat allergieën geen kans meer krijgen in jouw woning.

Voor- en nadelen van de Qlima D612

Als je gaat kijken naar de voor- en nadelen van de Qlima luchtontvochtiger dan springt voornamelijk het lage verbruik er bovenuit. Wanneer je deze luchtontvochtiger aanschaft, ga je het bijna niet merken aan je energierekening. Daarnaast is het een stil apparaat. Je zou hem hierdoor zelfs vlakbij je kunnen zetten, zonder dat het storend wordt. Denk bijvoorbeeld aan de badkamer. Voordat je het weet is deze ontdaan van de hoge luchtvochtigheid. Je kunt dit allemaal bijhouden met de hygrometer. Houd er wel rekening mee dat deze dichtbij het stopcontact moet staan, doordat het snoer kort is. Als je dit in het achterhoofd houdt, zul je nergens meer last van hebben.

Conclusie

De Qlima D612 ontvochtiger is een van de veelzijdige apparaten als het gaat om het realiseren van een goede luchtvochtigheid voor jouw woning. Je kunt hem makkelijk in een natte ruimte zetten, zodat ook hier een goed binnenklimaat komt. Door de timerfunctie heb je er eigenlijk geen omkijken meer naar. Het enige wat je nog hoeft te doen is het apparaat instellen en het waterreservoir te legen om het beste resultaat te blijven behalen. Met deze investering hoef je nooit meer met een vochtig huis te zitten. Een van de beste luchtontvochtigers van dit moment.