QAZQA Mistral 42 plafondventilator met lamp

QAZQA Mistral 42 plafondventilator met lamp

Een goede plafondventilator is altijd mooi meegenomen. Zeker wanneer deze ook nog binnen ieders budget valt. Met even zoeken heb je deze wel gevonden: de QAZQA Mistral 42 is van hoogwaardige kwaliteit en valt daarbij ook in een lage prijsklasse. Deze plafond ventilator kan jou niet alleen van voldoende frisse lucht voorzien tijdens de zomermaanden, maar biedt daarbij ook direct een plafondlamp. Hierdoor hoef je geen lamp meer op te hangen, maar heb je direct alles in een. Ideaal voor wanneer je een niet al te grote ruimte hebt en toch van luxe wilt genieten gedurende ieder dag van het jaar.

QAZQA Mistral 42

QAZQA Mistral 42 plafondventilator met lamp

De QAZQA Mistral 42 is een multifunctionele plafondventilator die jou niet alleen frisse lucht kan geven, maar ook veel luxe. De ventilator heeft namelijk houten bladen, wat extra stijlvol uitziet aan jouw plafond. De reikwijdte van ruim 110 centimeter maakt het mogelijk om vrijwel iedere ruimte van voldoende lucht te voorzien, waardoor de temperaturen aangenaam worden in de zomermaanden. Doordat de afwerking in meerdere varianten komt, heb je altijd een ventilator die bij de rest van jouw interieur past. De twee kettingen maken de bediening daarbij eenvoudig en de zomer- en winterstand maken de ventilator geschikt voor ieder seizoen. Wanneer je van alle gemakken voorzien wilt zijn, is deze plafond ventilator de beste keuze.

In de doos

  • QAZQA Mistral 42
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de QAZQA Mistral 42

De bediening van deze plafondventilator met lamp gebeurt door middel van twee kettingen. De ene ketting is voor de ventilator en de andere is om het licht te regelen. Door eraan te trekken gaat alles in werking treden en hoef je er niet meer naar om te kijken. Doordat er geen overbodige functies op zitten, is het voor iedereen te begrijpen en hoef je je alleen nog maar druk te maken over het onderhoud. Tenminste, als je de bladen af moet gaan stoffen. Een plafond ventilator hoeft alleen maar afgestoft te worden, maar je moet hiervoor wel in de hoogte gaan. Je hoeft het immers niet iedere dag te doen, waardoor het allemaal eenvoudiger wordt.

Voor- en nadelen van de QAZQA Mistral 42

Als je gaat kijken naar de voordelen van de QAZQA Mistral 42 merk je al snel dat het voornamelijk om de eenvoud gaat. De kettingen maken het voor iedereen eenvoudig om de ventilator te laten werken. Ook het design geeft jou voldoende voordelen. Zo kun je hem namelijk geheel naar eigen stijl aanpassen. Je hoeft hiervoor alleen maar de geschikte kleur van de bladen uit te zoeken, waardoor jouw gehele huis een geheel wordt. Een nadeel is wel dat er niet direct een lamp meegeleverd wordt. Deze zul je apart aan moeten schaffen, zodat je ook van de geïntegreerde lamp kunt gaan genieten.

Het klimaatbeheerssysteem is daarbij geschikt voor de slaapkamer. De ventilator maakt namelijk weinig geluid, waardoor het niet storend zal zijn voor jouw nachtrust. De reikwijdte is hierbij ook net genoeg om de slaapkamer van de juiste temperatuur te voorzien. Waarschijnlijk is het grootste voordeel nog wel de prijs. Doordat deze plafond ventilator zo goedkoop is, kun je er met ieder budget van genieten en heb je altijd een vorm van luxe in huis. Mensen zullen verbaasd zijn van jouw aankoop, terwijl het iedere dag genieten is.

Conclusie

De QAZQA Mistral 42 plafondventilator is de beste oplossing voor de kleine portemonnees. Je betaalt namelijk een kleine prijs voor veel luxe, waardoor het voor iedereen mogelijk wordt om een ventilator aan te schaffen en deze aan te laten passen aan de rest van het interieur. De eenvoudige bediening laat jou daarbij al snel overstag gaan. Wanneer je deze goedkope ventilator eenmaal aan jouw plafond wilt hebben wil je niets anders meer. Ook heb je geen aparte lamp meer nodig, waarvoor je het geld ook weer kunt besparen.