Princess 342001 Smart paneelverwarming

Princess 342001 Smart paneelverwarming

Niet iedere mobiele kachel hoeft er lelijk uit te zien. De Princess 342001 Smart is hier een goed voorbeeld van. Deze glazen paneelverwarming kent namelijk een strak design, waardoor je hem als vast onderdeel van jouw interieur kunt maken. Daardoor ben je altijd van een aangename temperatuur voorzien, in iedere ruimte van jouw woning. Want zelfs in de badkamer zou je deze bijverwarming kunnen gebruiken voor net dat beetje extra comfort. Met slechts een kleine investering in dit klimaatsysteem voor thuis ben je daarom van alles voorzien wat je nodig hebt om de koude wintermaanden door te komen.

Princess 342001 Smart mobiele verwarming

Princess 342001 Smart glazen paneelverwarmingDe Princess 342001 Smart is een glazen paneelverwarming met een stijlvol design. Laat je echter niet afleiden door het uiterlijk, want ook binnenin is er voldoende te vinden. De kachel warmt jouw kamer razendsnel op, waarbij je zelf alle instellingen kunt plaatsen. Daarbij heb je ook de beschikking over de HomeWizard Climate app, waamee je de mobiele verwarmer vanaf een afstand kunt besturen. Je hoeft dus niet meer op te staan, waardoor je alleen nog maar kunt gaan genieten van de aangename temperatuur in de ruimte waar jij de mobiele verwarmer geplaatst hebt.

In de doos

  • Princess 342001 Smart
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Princess 342001 Smart

Zoals je gewend bent bij huishoudelijke apparaten is de bediening van de Princess 342001 Smart glazen paneelverwarmer eenvoudig. Je kunt de mobiele verwarmer dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht op zijn plaats zetten, de stekker in het stopcontact steken en het apparaat aanzetten. Je bepaalt dan zelf of je de instellingen plaatst via de knoppen op het apparaat of dat je de app gebruikt. Zo kun je de instellingen alvast plaatsen, de timer instellen en ondertussen nog even iets anders doen. De ruimte is dan binnen een korte tijd opgewarmd. Daarna hoef je er niet meer naar om te kijken. Het apparaat schakelt namelijk vanzelf weer uit op de door jou aangegeven tijd.

Voor- en nadelen van de mobiele verwarmer

De Princess 342001 Smart kent verschillende voordelen. Je hebt alle instellingen binnen handbereik, doordat je de mobiele verwarming kunt bedienen met de mobiele app. Hierdoor bepaal je zelf welke temperatuur er gedurende de dag gerealiseerd moet worden en wanneer het apparaat weer uitschakelt. Tevens is de mobiele verwarmer veilig. Je hebt een omval- en oververhittingsbescherming en extra veiligheid voor wanneer er kinderen in de buurt zijn. Je hoeft daarom niet bang te zijn dat er ongelukken gebeuren. Houd er wel rekening mee dat de mobiele kachel niet in de koudste ruimtes tot zijn recht gaat komen.

Conclusie

De Princess 342001 Smart paneelverwarming is een van de beste mobiele verwarmers en het geschikte apparaat voor wanneer je de gemiddelde ruimtes wilt gaan verwarmen. De eenvoud waarmee deze te verplaatsen is en de bediening via de app zorgen ervoor dat je nooit een investering gaat maken waar je spijt van krijgt. Voor een relatief laag bedrag heb je alles bij de hand om de koude wintermaanden door te komen en kun je jouw werkzaamheden met een aangename temperatuur voortzetten. Het is daarom een investering die zijn geld meer dan waard is.