Pingi Vida luchtontvochtiger

Pingi Vida luchtontvochtiger

Pingi Vida is een fabrikant die je niet heel vaak tegenkomt wanneer je op zoek bent naar producten. Toch heeft dit merk jou veel te bieden voor een goed binnenklimaat. Zo kun je bijvoorbeeld gaan kijken naar een luchtontvochtiger. Dit apparaat kan binnen een korte tijd een grote hoeveelheid vocht aan de ruimte onttrekken, waardoor het minder klam aanvoelt en je ook geen problemen meer gaat hebben met schimmels in huis. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is ervoor te zorgen dat je de investering hebt gemaakt. Het is daarom goed om te bekijken wat de Pingi Vida luchtontvochtiger jou te bieden heeft.

Pingi Vida luchtontvochtigerPingi Vida luchtontvochtiger

De Pingi Vida luchtontvochtiger is een handig apparaat voor wanneer je een hoge luchtvochtigheid in huis hebt. Binnen een korte tijd wordt er een deel van het vocht aan de ruimte onttrokken en komt er droge lucht voor in de plaats. Ondanks het kleine apparaat, heb je wel altijd de benodigde prestaties. Voor de kleinste ruimtes kan het daarom een goede oplossing zijn. Het enige waar je dan nog rekening mee hoeft te houden is het leeggieten van het waterreservoir, zodat de luchtontvochtiger zijn werk kan blijven doen en jij kunt blijven genieten van het aangename klimaat.

In de doos

  • Pingi Vida luchtontvochtiger
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Pingi Vida luchtontvochtiger

De Pingi Vida luchtontvochtiger wordt met slechts een druk op de knop volledig ingesteld. Het is geen heel lastig apparaat, doordat er uitsluitend voor de simpelste klussen een goede werking wordt gegarandeerd. Zodra je het apparaat ingeschakeld hebt, zal deze het vocht gaan onttrekken. Wanneer het waterreservoir volledig gevuld is, schakelt de lucht ontvochtiger automatisch uit. Je kunt het reservoir dan leeggooien en terug bevestigen, waarna het toestel weer door gaat met de werking. Veel onderhoud heb je er dus niet aan en het vocht zal binnen een korte tijd zijn verdwenen in de ruimte.

Voor- en nadelen van de Pingi Vida luchtontvochtiger

Deze luchtontvochtiger van Pingi is stijlvol. In combinatie met het compacte formaat zorgt dit ervoor dat het altijd een vast onderdeel van het interieur kan zijn. Hiervoor is ook een wandsysteem beschikbaar. Je hoeft daarom nooit meer te slepen met de luchtontvochtiger als je dit niet wilt. Uiteraard kun je hem ook gewoon van ruimte naar ruimte verplaatsen. Door de wintermodus is deze zelfs in de koudere maanden te gebruiken zonder hierbij in kwaliteit te dalen. Je moet er echter wel rekening mee houden dat deze luchtontvochtiger zwakkere prestaties heeft dan de duurdere modellen.

Conclusie

De Pingi Vida luchtontvochtiger is een goed apparaat voor wanneer je snel wat vocht uit een ruimte wilt hebben. Het klimaatbeheersingssysteem voor in huis neemt tot maximaal 250 ml per dag vocht op. Echter kun je er niet vanuit gaan dat deze dezelfde prestaties levert als de duurdere modellen op de markt. Je moet daarom goed gaan bekijken of je voldoende hebt aan het kleine vermogen of dat je toch naar een ander model uit moet gaan kijken. Wanneer je hier voldoende aan hebt, dan zal deze goedkope luchtontvochtiger je niet teleurstellen. Een compact en stijlvol apparaat is namelijk wat je in handen krijgt wanneer je een aankoop doet.