Philips luchtontvochtigers

een luchtontvochtiger

bestrijdt vocht

Philips luchtontvochtigers – Werken aan een beter binnenklimaat

Philips kennen we van veel huishoudelijke apparaten. Het is een van de marktleiders die zich ook heeft gespecialiseerd in luchtontvochtigers. Door de jarenlange ervaring kan er hierdoor eenvoudig ingespeeld worden op de innovaties, waardoor er aan niets meer ontbreekt wanneer je een goed binnenklimaat wilt realiseren. Daarbij hoef je ook nooit bang te zijn voor een lelijk apparaat. De stijlvolle apparaten kunnen in iedere ruimte worden geplaatst, waar de luchtontvochtiger in ieder jaargetijde bij je in huis kan blijven staan. Houd er wel rekening mee dat deze goede ontvochtigers over het algemeen met een hoger prijskaartje komen.

Welke Philips luchtontvochtiger kopen?

Philips luchtontvochtiger (DE5205/10)Een Philips luchtontvochtiger kan de beste oplossing zijn voor de vochtproblemen in huis. Wanneer je dit merk in huis haalt, heb je te allen tijde hoogwaardige kwaliteit. Er wordt bij deze luchtontvochtigers aan meer gedacht dan alleen maar het omlaag brengen van de luchtvochtigheid. Je hebt namelijk vaak ook nog een reinigingsfunctie, waardoor deze uitstekend geplaatst kan worden in ruimtes waar mensen met allergieën leven. Het stof wordt immers ook weggehaald en dierenharen krijgen over het algemeen geen kans meer bij deze Philips luchtontvochtiger.

Een van de modellen die je kunt vinden is de Philips DE5205/10. Dit is een luchtontvochtiger en luchtreiniger in een. Voor nog geen 600 euro kun je dit apparaat in huis halen, waarna je van alle gemakken bent voorzien. De ontvochtiger doet namelijk zijn werk tot ruimtes van 70 vierkante meter. Hiervoor wordt 25 liter per dag uit de lucht gehaald. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de instellingen te plaatsen door middel van de app. Je kunt hierdoor ook vanaf een afstand alles besturen, waardoor je zelfs in een andere ruimte al kunt gaan ontvochtigen.

Wat zijn de voordelen van Philips luchtontvochtigers?

Een van de grootste voordelen van een Philips lucht ontvochtiger is de besturing. Deze gebeurt namelijk door middel van een mobiele app. Met deze app beheer je de timer, het aan- en uitschakelen van het apparaat en de programma’s. Hierdoor kun je het apparaat ook aanpassen aan de ruimte. Voor de kleinere ruimtes heb je immers minder kracht nodig dan voor grotere ruimtes. Je hebt in ieder geval altijd een ontvochtigingsgraad van 25 liter per dag tot je beschikking.

Hoe werkt een Philips luchtontvochtiger?

Een Philips luchtontvanger wordt bestuurd via de app. Je kunt er hierbij voor kiezen om alle functies aan te zetten, maar ook om alleen te ontvochtigen of te reinigen. Hierdoor heb je altijd alle efficiëntie bij de hand en bepaal je zelf wat er gedaan wordt. De VitaShield IPS-technologie in combinatie met een NanoProtect-filter vangen de stof op. Daarnaast worden schimmelsporen, allergenen en bacteriën opgevangen. De ruimte wordt hierdoor direct aangenamer en gezonder.

Wil je in je huis klimaatbeheersing dan kun je dus kiezen voor een lucht ontvochtiger. Als je voor de lucht ontvochtiger gaat, dan wordt hierbij gelijk de vochtige lucht uit de ruimte onttrokken. Deze lucht wordt opgevangen in de condensator, waar het vocht gaat condeseren en in een lekbak opgevangen. De lucht is hierdoor direct droger en zal weer terug de ruimte in worden geblazen. Afhankelijk van de kracht en de snelheid die ingesteld zijn, zal het proces om de zoveel tijd herhaald worden. Zo kies je er zelf voor hoeveel vocht er achterblijft in een ruimte en in welke mate je zelf nog moet ventileren om het binnenklimaat te krijgen die je wenst te hebben.

Speciale functies van een Philips luchtontvochiger

De Philips luchtontvochtigers kan niet alleen via een mobiele app bestuurd worden, maar je hebt ook nog andere functies tot je beschikking. Zo heb je bijvoorbeeld ook een wasdroogfunctie beschikbaar. Met deze functie haal je niet alleen het vocht uit de ruimte, maar kun je ook de was sneller droog hebben. Dit bespaart veel tijd. Je hoeft hiervoor de lucht ontvochtiger alleen maar in het washok te plaatsen en je kunt direct aan de slag gaan. Daarbij wordt ook het stof aan de ruimte onttrokken. Het wasgoed blijft hierdoor goed schoon en je kunt deze binnen een korte tijd opvouwen en in de kast leggen.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Een Philips luchtontvochtiger is niet goedkoop. Voor goedkope ontvochtigers kun je beter bij andere merken kijken. Je moet daarom goed bekijken of het een goede toevoeging is voor je huishouden. Als je de woning van een lagere luchtvochtigheid en een schonere lucht wilt voorzien, dan kun je verder gaan kijken naar de mogelijkheden. Dan is het zaak dat je de belangrijkste specificaties helder voor ogen hebt. Deze specificaties kunnen de keuze beperken, waardoor het ook eenvoudiger wordt. Het is van belang dat je je hier aan vast houdt, zodat je de beste keuze kunt gaan maken voor je woning en het binnenklimaat verbetert.

Philips luchtontvochtigers

  • Aan te sturen met een mobiele app
  • Ook voor luchtreiniging te gebruiken
  • Toe te passen in ieder jaargetijde