Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 14 HP mobiele airco

Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 14 HP mobiele airco

In de zomer kan jouw woning warm en klam aanvoelen. Het binnenklimaat wordt hierdoor slechter. De werkzaamheden kunnen hierdoor niet naar behoren uitgevoerd worden en je voelt je ook minder actief. Je wilt dit te allen tijde voorkomen. Met de juiste apparaten in huis is het mogelijk, maar vaak heb je er meerdere nodig om het beste resultaat te bereiken. De Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 14 HP maakt het mogelijk om met slechts een investering het beste binnenklimaat te bereiken voor jouw woning en de zomermaanden weer door te komen zijn.

Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 14 HP overzicht

Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 14HP mobiele aircoDe Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 14 HP is een mobiele airco die meer kan dan alleen verkoelen. Een alles-in-1 apparaat maakt het mogelijk om de gewenste temperatuur te bereiken, door slechts de instellingen aan te passen. Je kunt namelijk jouw huis ontvochtigen, zodat de ruimte niet meer klam aanvoelt en in de koude maanden is er zelfs een verwarming beschikbaar. Zo voorkom je hoge stookkosten. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de airco door middel van de handvatten en de soepele wielen onder het apparaat. Een ideale mobiele klimaatbeheersing voor in huis.

Als je de Olimpia mobiele airco op de ontvochtigingsstand zet, kan de mobiele airco veel condens produceren. Het is dan nodig om de condensbak eens in de zoveel tijd te legen, zodat de mobiele airconditioning nog altijd resultaten kan boeken. Ook moet je er rekening mee houden dat er geluid uit de airco komt. Met 64 decibel ben je verzekerd van een redelijk stille airco, maar het kan voor sommige mensen alsnog storend zijn om ermee te slapen. Bekijk daarom de mogelijkheden voor jezelf voordat je overgaat tot een aankoop.

In de doos

  • Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 14 HP
  • Handleiding
  • Afstandsbediening
  • Afvoerslang

Bediening en onderhoud van de Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 14 HP

De Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 14 HP wordt bediend door middel van het display of de afstandsbediening. Je kunt daarmee zelf beslissen hoe je de instellingen plaatst. Sta je ervoor op of blijf je met jouw voeten omhoog zitten om de beste temperatuur te bereiken? Je kunt hierdoor alles naar wens instellen. Ook het onderhoud is zo eenvoudig. De mobiele airconditioning beschikt over een stoffilter die schoongemaakt wordt en een condensbak die leeggemaakt moet worden. Zo blijft de mobiele airco altijd zijn werk doen.

Voor- en nadelen van de Olimpia mobiele airco

De Olimpia mobiele airco is een energiezuinige mobiele airco die daarvoor beschikt over een eco-modus. Deze modus zorgt ervoor dat de airco automatisch uit kan schakelen zodra de gewenste temperatuur bereikt is. Ook ben je verzekerd van warmte in de koude wintermaanden, wat de stookkosten flink naar beneden kan brengen. Het nadeel van de airco kan het geluid zijn. Als je snel gewekt wordt door geluiden om je heen, kan dit ook snel gebeuren met dit apparaat.

Conclusie

De Olimpia Splendid Dolceclima Air Pro 14 HP is niet voor iedereen weggelegd. Er hangt een aardig prijskaartje aan vast, waardoor je er met een klein budget niet van kunt genieten. Wil je echter een investering maken waarbij je jarenlang kunt genieten en de temperatuur in huis te allen tijde geregeld hebt. Daarbij bespaar je direct op de energiekosten, waardoor deze mobiele airconditioner zichzelf automatisch terugverdient. Dit model is zeker een van de beste mobiele airconditioning systemen.