Mill SG2000Led convectorkachel

Mill SG2000Led convectorkachel

Lang niet overal in huis hangen voldoende radiatoren om de kamer volledig te kunnen verwarmen. Wanneer er extreem koude wintermaanden zijn, moet je op zoek gaan naar een goede bijverwarming. Dit kun je doen met behulp van een mobiele verwarmer. Deze verwarmer kun je eenvoudig verplaatsen naar een andere ruimte, waardoor je altijd een aangename temperatuur om je heen kunt gaan hebben. Je moet dan wel weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Zo kun je bijvoorbeeld gaan kijken naar de Mill SG2000Led convectorkachel . Zo heb je binnen een korte tijd de juiste temperatuur zonder centrale verwarming.

Mill SG2000Led mobiele verwarming

Mill SG2000LED convector kachel

De Mill SG2000Led is een mobiele verwarmer die speciaal ontworpen is voor ruimtes tot maximaal 20 vierkante meter. Met 2000 Watt kun je de warmte snel door de ruimte geblazen. De instellingen hiervoor kun je plaatsen door middel van het LED display. Denk daarbij aan de temperatuur of de ventilatorstand. Zo bepaal je zelf welke temperatuur er in huis komt en op welke manier dit gebeurt. Dankzij het elegante design kan deze zelfs als vast onderdeel van jouw interieur geplaatst worden. Deze verwarming van Mill is daarom altijd een goede investering met een lange levensduur.

In de doos

  • Mill SG2000Led
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Mill SG2000Led

Dankzij het eenvoudige design is de Mill mobiele kachel ook voor iedereen goed te besturen. Je hebt slechts een aantal instellingen die je moet gaan plaatsen door middel van het LED display. Hier kun je kiezen uit drie verschillende standen en de ventilatorstand. Door de temperatuur in te stellen kun je zelf bepalen hoe warm het gaat worden in de ruimte. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is het apparaat uit te zetten wanneer je weer klaar bent. Als onderhoud kun je het apparaat afdoen met en stofdoek, waarna je hem opbergt in de kast.

Voor- en nadelen van de Mill SG2000Led

De Mill SG2000Led is een goedkope kachel met meerdere mogelijkheden. Voor een laag bedrag heb je meerdere instellingen beschikbaar. Je kunt alles zelf instellen via het display, waardoor het jou aan niets meer ontbreekt. Je kunt bij het display direct zien welke instellingen er geplaatst zijn, waardoor je op tijd nog in kunt springen als iets niet goed staat. Een nadeel van de mobiele verwarmer is het ontbreken van een timer. Je moet daarom goed opletten dat je het apparaat weer uit zet aan het einde van de dag. Zo voorkom je dat je veel energiekosten gaat krijgen aan het einde van het jaar.

Conclusie

Als je niet veel nodig hebt, maar toch net dat beetje extra warmte in huis wilt halen, is de Mill SG2000Led convector kachel een goede oplossing. Je hebt niet veel poespas, het apparaat is eenvoudig te besturen en je kunt zelf bepalen hoe warm het gaat worden. Dankzij het stijlvolle design past deze in ieders huishouden, waardoor je er zelfs voor kunt kiezen om de mobiele verwarming het gehele jaar te laten staan. De goede prijs-kwaliteitverhouding draagt hier zeker een steentje aan bij, zodat jij gelijk aan de slag kunt gaan met het verkrijgen van een aangename temperatuur. Een prima klimaatbeheersysteem.