Mill CUS1800MECWA mobiele verwarming

Mill CUS1800MECWA mobiele verwarming

Als je van een compacte mobiele kachel wilt genieten, dan is de Mill CUS1800MECWA mobiele verwarmer de beste keuze. Met deze bijverwarming kun je veel verschillende kamers in de woning van de juiste temperatuur voorzien, zonder dat je hier veel moeite voor hoeft te doen. Zo hoef je in de koude wintermaanden niet meer met de koude lucht in huis te zitten, maar hoef je ook niet flink te stoken om de gewenste temperatuur te verkrijgen. Het enige wat je nog hoeft te doen is een kleine investering te maken in deze mobiele verwarmer, zodat je gelijk kunt gaan genieten van de voordelen.

Mill CUS1800MECWA ventilatorkachelMill CUS1800MECWA ventilatorkachel

De Mill CUS1800MECWA is een ventilatorkachel die geschikt is voor ruimtes tot 40 vierkante meter. Hierdoor hoef je deze niet alleen te gebruiken in een werkkamer of slaapkamer, maar kun je hem ook in jouw woonkamer zetten voor net dat beetje extra comfort. De verwarmer beschikt hiervoor over twee standen, waardoor je zelf bepaald hoe warm het in huis wordt. Dankzij de ingebouwde thermostaat wordt met dit klimaatsysteem voor thuis de temperatuur constant gehouden en in combinatie met de veiligheidsfuncties zorg je ervoor dat er geen ongelukken gaan gebeuren tijdens het verwarmen van jouw woning.

In de doos

  • Mill CUS1800MECWA
  • Handleiding

Bediening en onderhoud van de Mill CUS1800MECWA

De bediening van de Mill CUS1800MECWA kachel ventilator is eenvoudig. Je hebt namelijk maar twee standen tot jouw beschikking, waarmee je bepaald of het apparaat op vol vermogen aan de slag gaat of dat het in een langzamer tempo gebeurt. Hiervoor hoef je alleen maar de thermostaat op de juiste temperatuur in te stellen. Het enige wat je hoeft te doen is het apparaat op de goede plek in huis zetten en de stekker in het stopcontact te doen. Houd er wel rekening mee dat het snoer relatief kort is, waardoor deze dicht bij het stopcontact moet staan.

Voor- en nadelen van de Mill CUS1800MECWA

Het grootste voordeel van de Mill kachel is het formaat. De compactheid zorgt er namelijk voor dat je de mobiele bijverwarming overal in huis kunt plaatsen, zonder dat je hier veel voor aan de kant hoeft te zetten. Ook het gewicht werkt in het voordeel. Je hoeft niet veel gewicht mee te slepen wanneer je deze in een andere kamer plaatst. Ook binnenin het apparaat zit nog een pluspunt: de mobiele verwarming is namelijk voorzien van een PTC-verwarmingselement, welke ervoor zorgt dat er een veel lagere oppervlaktetemperatuur te verkrijgen is. Stof in huis zal daarom niet meer verbranden.

Conclusie

Ben je op zoek naar de beste kachel? Kijk dan eens naar deze Mill CUS1800MECWA ventilator kachel. Het is een goede toevoeging aan jouw huishoudelijke apparaten als het aankomt op het verwarmen van de woning. Je kunt er namelijk veel stookkosten mee besparen, terwijl de ruimte waarin je verblijft toch altijd op een aangename temperatuur gehouden kan worden. Het enige wat je nog kwijt bent is de investering in het apparaat en de stroomkosten. Doordat het apparaat meerdere instellingen heeft en daarbij ook een PTC-verwarmingselement bevat, ben je gelijk van alle gemakken voorzien. Je hoeft het voor de eenvoud en het gemak niet meer te laten.